Horoscop 24 IULIE: Leu: Beneficiezi de multă energie astăzi! Toți cei din jur sunt fascinați de tine!

Publicat pe 24.07.2017 la 08:46 Actualizat pe 24.07.2017 la 09:04

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Ai avea spor si succes la hobby-uri. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti să-i ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi. Este nevoie să-ți modelezi atitudinea si conceptiile vizavi de iubire si implicațiile ei.

Taur

Inceputul saptamanii iti aduce forfota in sfera familiala. Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine sa-ti controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la instalatiile de afoc din spatial locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

Gemeni

Se contureaza intalniri si dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe ganduri. S-ar putea sa fie nevoie sa-ti imbogatesti palmaresul educational cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de invatare-evaluare sunt deficitare si cu greu poti face fata unui discurs sau unei probe.

Rac

Sunt momente prielnice pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Înfrânează-îi tendinta de a cheltui fara rost si de a-ti oferi ajutorul fara sa-ti fie cerut. Veniturile din munca desfasurata la un serviciu se pot rotunji substantial zilele acestea, fie primind cadou o suma de bani sau favoruri, fie se va mari remunerația de acum incolo. Energia vitala fluctueaza mult si de aici si starile tale de spirit.

Leu

Beneficiezi de multa energie astazi. Ai chef de vorba, te implici in mai multe treburi deodata, iar ceilalti sunt fascinati de viteza cu care abordezi totul. Calmeaza-te, selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte si risti sa pierzi multa energie vitala. Organismul iti este slabit, recomandabil fiind sa mananci sanatos si sa te hidratezi suficient. La serviciu fii cu ochii in patru.

Fecioară

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu un sef sau cu reprezentantul unei institutii oficiale iti va lamuri unele chestiuni necesare pentru bunul mers al lucrurilor in cariera ta.

Citește mai departe aici

În articolul

Horoscop 24 IULIE: Leu: Beneficiezi de multă energie astăzi! Toți cei din jur sunt fascinați de tine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x