Horoscop 28 IULIE - Fecioară: Primești drepturile salariale la care visai de mult! Cadouri și vești interesante la capitolul FINANȚE

Publicat pe 28.07.2017 la 08:25 Actualizat pe 28.07.2017 la 08:37

Previziuni pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Relatiile parteneriale anima mult ziua. Situatiile conflictuale te vor duce cu gandul la faptul ca ar fi bine sa faci ceva modificari in parteneriate si colaborari. Ai rabdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru asa ceva. Alcatuieste diverse planuri in acest sens si vei vedea ca incep sa se contureze. Pentru cei din mediul social in care traiesti si iti desfasori activitatea esti un mic Soare, asa ca trebuie sa te comporti pe masura.

Taur

Cheful de munca este la cote inalte. Si asa este si bine, deoarece succesele nu vor intarzia sa apara. Situatiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. S-ar părea că nu esti pe aceeasi lungime de unda cu colegii de munca sau cu sefii, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, sanatatea poate fluctua destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de lucrurile importante.

Gemeni

Aceasta zi iti aduce chef de petreceri si aventuri. Ai dori să te îndrăgostești, dar se pare că nu prea ți se răspunde pe măsura așteptărilor tale. Ai șanse de a-ți pune in valoare creativitatea. Planifică activitati culturale sau de genul hobby, pe termen lung, deoarece astrele iti trimit raze minunate in acest sens. In a doua parte a zilei, invită câșiva prieteni la o șuetă în aer liber. Va fi amuzant, dar vei afla și informații utile.

Rac

Te ocupi cu placere de tot ce este legat de casa, patrimoniu sau relatii parentale. Poti planifica diverse lucruri ce tin de intretinerea sau reamenajarea locuintei. O schimbare de locatie datorita carierei profesionale poate aparea la orizont. Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre perioada copilariei si pesonajele ei. Spre seara organizeaza o reuniune cu membrii familiei.

Leu

Astazi esti nevoit sa faci o multime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Fii prudent si pleaca doar dupa ce te asiguri ca totul este in ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul calatoriei. Sunt momente favorabile si pentru studiu, cercetări, documentare sau schimb de informații. In a doua parte a zilei, intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente placute si interesante.

Fecioară

Sunt posibile cheltuieli neașteptate, dar și primești bani, salariul, o primă sau cadouri deosebite. Se pare ca se rezolva anumite cehstiuni bănești ce treneaza de mult timp, la locul de muncă. Pe de alta parte vei pune in balanță valorile tale morale si materiale. Este un moment excelent de a analiza cu atentie ce este mai important pentru tine si de actiona in consecință. Astrele iti trimit influxuri discrete ce te pot ajuta sa iei deciziile potrivite.

Balanță

Esti plin de viață, răspândești veselie si te avânți în tot si toate cu mult elan. Relatiile cu cei din jur pot fi destul de conflictuale, dar ai suficiente resurse sa depășești totul cu bine. S-ar putea sa constati ca anumite relatii sau colaborari nu iti mai sunt pe plac, însă cântărește cu atentie inainte de a lua o decizie. Foloseste-ti energia de astazi si pentru remodelarea propriei personalitati sau pentru a reorganiza unele planuri de viață și activitate.

Citește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 28 IULIE - Fecioară: Primești drepturile salariale la care visai de mult! Cadouri și vești interesante la capitolul FINANȚE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x