Horoscop 6 Iulie - Pești: Cariera profesională și relația cu șefii sunt vizate de astre!

Publicat pe 06.07.2017 la 07:53 Actualizat pe 06.07.2017 la 08:18

Previziunile zilei pentru fiecare zodie!

Berbec

Dorinta de rafinare sufleteasca este foarte accentuată. Te poti gandi la studii filozofice sau la cursuri de limbi straine. Componentei educationale ar fi bine să-i acorzi atenție sporită, bine fiind sa-ti revizuiesti atitudinea fata de acest capitol al vietii. In a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzica sau participarea la o discutie pe teme spirituale. Călătorii și demersuri în acest sens.

Taur

Aspectele banesti alcatuiesc tema principala a acestei zile. Este vorba despre banii pe care ii datorezi altora si anume taxe, impozite, credite sau bunuri imprumutate. Vesti legate de mosteniri sau partaje. Verifică periodic documentele financiare, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit. Spre seara lasa grijile deoparte si indreapta-ti atentia catre domeniile spirtuale ale vietii.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice astazi. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti faca reprosuri, dar ai rabdare si asculta-i doleantele. Pe de alta parte, bine ar fi sa te gandesti la parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Poate ca la unele dintre acestea ar trebui sa renunti sau sa verifici etapele la care s-a ajuns cu desfasurarea activitatilor.

Rac

Se pare ca astazi te gandesti doar la activitatile de la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poti depasi cu bine orice neplacere. Pe de alta parte, sanatatea iti poate da batai de cap. Ocupa-te doar de treburile usoare si dozeaza-ti eforturile. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Spre seara, cele mai recomandate activitati sunt cele culturale, dar si odihna.

Leu

O zi interesantă pentru tine, deoarece cheful de distractii si aventuri este accentuat. Relatiile cu persoana iubita pot cunoaste suisuri si coborasuri. Pe de o parte iti doresti petreceri, dar pe de alta abordezi un aer prea serios fata de cei din jur. Incearca sa echilibrezi dorintele sufletului tau cu actiunile exterioare. Unii ar putea avea ceva neplaceri legate de copii. In a doua parte a zilei organizeaza o petrecere pentru cei dragi.

Fecioară

Astazi treburi casnice! Sunt momente bune de a face curatenii generale, reparatii curente sau de a aranja gradina. Relatiile cu membrii familiei fluctueaza mult, dar sunt momente pasagere. Dorul de copilarie si personajele ei te pot cuprinde pe neasteptate. Aduna-i pe cei dragi la o agapă sau plimbă-te prin locurile natale. Bine ar fi sa te ocupi mai indeaproape de sufletul tau si sa eviti grijile legate de serviciu si sănătate.

Balanță

S-ar putea ca astazi sa fii mai mult pe drumuri Chiar daca te gandesti la calatorii in tinuturi indepartate, se pare ca ai mai mult succes la cele in apropierea casei. Fii prudent in relatiile sentimentale! Evita discutiile contradictorii si tine cont si de dorintele celorlalti. O ruda apropiata iti poate da vesti alarmante. Verifica orice informatie inainte sa ii dai curs. In a doua parte a zilei, intalneste-te cu prietenii apropiati.

Scorpion

Interesanta zi pentru tine la capitolul bani. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Esti tentat sa mergi la cumparatauri, dar evita cheltuielile extravagante. Energia vitala este la cote scazute, asa incat dozeaza-ti eforturile. Chiar daca sufletul tau tanjeste dupa aventuri si iubire, astrele te sfatuiesc sa gasesti un echilibru intre dorintele frivole si nevoile tale reale.

În articolul

Horoscop 6 Iulie - Pești: Cariera profesională și relația cu șefii sunt vizate de astre!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x