HOROSCOP: Ce spune semnul zodiacal despre viața ta sentimentală

Publicat pe 28.06.2015 la 10:16 Actualizat pe 28.06.2015 la 10:22

Te dedici cu toată ființa partenerului tău sau preferi mai degrabă să tratezi lucrurile rece și obiectiv? Află ce spune semnul zodiacal despre viața ta sentimentală:

Te dedici cu toată ființa partenerului tău sau preferi mai degrabă să tratezi lucrurile rece și obiectiv? Află ce spune semnul zodiacal despre viața ta sentimentală:

Berbec

Pe tine te caracterizează independența și poți trăi foarte bine și singur. Când te îndrăgostești, însă, o faci cu repeziciune și nu te gândești nicio secundă la consecințe. Pentru partener, ai putea părea prea posesiv și de aceea vei avea probleme în viața sentimentală.

Taur

Când te îndrăgostești, cu greu îi mai dai drumul persoanei de lângă tine. Problema este că nu reușești să ai încredere în persoana de lângă tine și îți vine greu să crezi că te iubește cu adevărat.

Gemeni

Tu ar trebui să ai mereu șervețelele la îndemână, pentru că vei vărsa multe lacrimi din iubire. Nu pentru că ai ghinion în dragoste, ci pentru că te îndrăgostești rapid și de persoane nepotrivite. Îți place să flirtezi și de multe ori aceasta este cauza despărțirilor tale: ai mereu impresia că iarba din curtea vecinului este mai verde.

Rac

Racii sunt foarte sensibili, iar atunci când iubesc, se dedică cu totul persoanei de lângă ei. Pentru că le este teamă de suferință, însă, se vor apropia cu greu de cineva, dar când o vor face, vor crede că este pentru totdeauna.

Leu

Adori să fii în centrul atenției și nu ai nicio problemă să faci tu primul pas în relația cu un bărbat. El va fi cu siguranță încântat dacă tu vei lua atitudine, însă nu te impune prea mult în relație.

Fecioară

Nu ai așteptări prea mari, ceea ce înseamnă că relațiile tale se desfășoară în condiții de liniște și pace. Te bucură lucrurile simple din viața ta și privești obiectiv ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cu toate acestea, ești o fire timidă, motiv pentru care bărbații ajung greu la inima ta.

Balanță

Ești foarte implicată în relație și urăști singurătatea, fapt pentru care nu stai pe gânduri prea mult timp pe gânduri după o despărțire și te ancorezi într-o nouă relație. Ești foarte legată de partenerul tău și ești afectată atunci când nu primești atenția cuvenită.

Scorpion

Tu te îndrăgostești greu, pentru că nu prea ai încredere în oameni și ți-e greu să crezi că cineva chiar ar putea să te iubească. Firea ta precaută te va feri de suferință în dragoste. Este mai greu să stabilești o legătură cu cineva, dar atunci când o faci este din toată inima.

Săgetător

Acești nativi nu se gândesc de două ori înainte de a rupe o relație, așa că știi deja că nu prea îți plac angajamentele de lungă durată. Nu fac compromisuri în relații și sunt capabili să renunțe la ani întregi de iubire, dacă partenerul i-a dezamăgit o dată. Poți rămâne singur fără drame sau dorințe de răzbunare, pentru că ești pragmatic și știi că cine nu știe să te prețuiască, nu te merită.

Capricorn

Capricornii sunt greu de impresionat și nu își vor pierde timpul cu oricine. Nu te vei implica într-o relație dacă nu simți că este marea ta dragoste.Când te îndrăgostestești, însă, te implici total în relație.

Vărsător

Ești, mai degrabă, o persoană logică, decât emoțională și va fi nevoie de multă muncă din partea partenerului, pentru a te implica. Firea ta te va salva de suferință, pentru că odată ce te vei lăsa cucerit, nimeni nu îți va mai da drumul.

Pești

Peștii sunt persoane calde, care iubesc să îi ajute pe ceilalți. În relații, lasă cam mult de la ei, iar partenerii lor i-ar putea percepe ca fiind slabi. Pe de o parte modestia îi va cuceri pe bărbați, însă pe de altă parte s-ar putea ca ei să profite de bunătatea ta.

În articolul

HOROSCOP: Ce spune semnul zodiacal despre viața ta sentimentală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x