Horoscopul creat pentru TINE! Vezi ce floare ești în funcție de data de naștere!

Publicat pe 03.03.2015 la 13:40 Actualizat pe 03.03.2015 la 14:00

Împărțit în 9 zodii, grupate după ziua de naștere, Horoscopul Florilor relevă caracterul femeilor, particularități picante și detalii ale personalității acestora despre care se credea că e bine să fie cunoscute de partener, fie că era vorba despre o simplă (dar complicată) idilă ori un viitor mariaj

Împărțit în 9 zodii, grupate după ziua de naștere, Horoscopul Florilor relevă caracterul femeilor, particularități picante și detalii ale personalității acestora despre care se credea că e bine să fie cunoscute de partener, fie că era vorba despre o simplă (dar complicată) idilă ori un viitor mariaj.

În funcție de ziua de naștere, cele 9 zodii botezate cu nume de floare sunt: Floarea-Soarelui (pentru femeile născute în zilele de 1, 10, 19 și 28), Bujorul (pentru cele născuți în zilele de 2, 11, 20 și 29), Papucul-Doamnei (pentru cele născute în zilele de 3, 12, 21, 30), Albăstreaua (pentru cele născute în zilele de 4, 13, 22, 31), Irisul (pentru cele născute în zilele de 5, 14, 23), Macul (pentru cele născute în zilele de 6, 15, 24), Orhideea (pentru cele născute în zilele de 7, 16, 25), Margareta (pentru cele născute în zlele de 8, 17, 26), Trandafirul (pentru cele născute în zilele de 9, 18, 27).

Există o caracteristică principală, dată de ziua de naștere, dar și o caracteristică secundară, dată de anul nașterii. Pentru a afla cărei zodii corespunde anul nașterii tale, nu trebuie decât să aduni toate cifrele care compun anul, iar apoi cifrele din suma rezultată, încă o dată, și încă o dată, până se obține un număr de la 1 la 9. De exemplu, dacă ești născut pe 29 decembrie 1968, vei căuta, o dată, pentru a afla trăsăturile principale de caracter la zodia Mărului (care corespunde zilei de naștere: 29) și pentru trăsăturile secundare de caracter la zodia Macului (care corespunde anului nașterii, calculat astfel: 1968 înseamnă 1 + 9 + 6 + 8 = 24, apoi 2 + 4 = 6). Caracterul tău e marcat de cele două semne zodiacale.

Dar și anul pe care-l parcurgem are propria lui zodie, pentru 2014, aceasta fiind Orhideea (2 + 0 + 1 + 4 = 7). Citind specificul acestei zodii, poți înțelege în ce fel evenimentele anului Orhideei te vor influența.
Și acum, iată care e, în câteva cuvinte, specificul fiecărei zodii din Horoscopul Florilor.

Floarea-Soarelui

Ca și florii care își întoarce fața după lumină, și ție îți place să fii în lumina reflectoarelor, în centrul atenției. Nu te saturi niciodată e complimente, de aprecieri, de cuvinte frumoase. Ești, totodată, o persoană sigură pe tine, încrezătoare, care și-a făcut un stil de viață din a fi în fruntea celoralți. Îți place să ți se acorde atenție, dar nu ești mofturoasă sau îngâmfată. Dimpotrivă, te caracterizează generozitatea și te dovedești o bună și de folos prietenă.

Bujorul

Femeile născute sub acest semn zodiacal pun în prim-plan iubirea. Ba chiar, aș spune: pasiunea. Dragostea lor e senzuală, când delicată, când pătimașă. Persoanele din acest semn obișnuiesc să se implice profund în orice relație – „până peste cap”, s-ar zice – dăruind totul persoanei iubite. Ca și bujorul, își ascund frumusețea (trupească și sufletească) într-un receptacul bine strâns, pentru ca în momentul în care iubirea apare să înflorească total, sincer, fără rezerve. Sigur, așteaptă de la partener aceeași dăruire, iar când nu o primesc se ofilesc, risipindu-și petalele fără putință de apărare.

Papucul-Doamnei

În ciuda numelui, femeia din această zodie nu e una atât de puternică încât să își țină partenerul… sub papuc. E visătoare, rafinată și romantică, mereu atentă la detalii și organizează totul din timp. Este o fire modestă, retrasă – atunci când simte că nu e primită cu brațele deschise. Are înclinații artistice – poate muzică, pictură, poate artă culinară - , îi place să se înțeleagă cu cei din jur și face eforturi în acest sens.

Albăstreaua

Are o personalitate debordantă și îi place să se implice în tot felul de proiecte (chiar dacă nu sunt proiectele ei). Se zice că nu are rădăcini… Dar, ca și planta pe care o reprezintă, are… rizomi, care se întind peste tot și o țin legată de oameni și de evenimente. Este o persoană gata oricând să îi sfătuiască pe ceilalți, să ajute, să consoleze. Are o fire deschisă și devotată, doar că uneori poate deveni obositoare cu insistențele ei de a fi de folos. I se iartă însă orice exces, câtă vreme scopul este unul nobil.

Vezi aici restul florilor!

În articolul

Horoscopul creat pentru TINE! Vezi ce floare ești în funcție de data de naștere!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x