Horoscopul de azi: Gemenii sunt în centrul atenţiei

Publicat pe 18.09.2016 la 07:53 Actualizat pe 18.09.2016 la 07:59

Previziuni

Berbec

Weekendul acesta este potrivit pentru a te ocupa doar de tine. Îți sunt favorizate tratamentele cosmetice, ședințele de masaj, exercițiile fizice sau alte activități ce vizează sănătatea și întreținerea corpului tău. Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici au de suferit și relațiile cu ceilalți. Detașează-te de tumultul vieții și fii mai înțelegător!

Taur

Ești foarte sensibil, emotiv și fără chef la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru retragere din forfotă cotidiană, singurătate sau plimbări în aer liber. Recomandabil este să-ți îndrepți atenția și eforturile doar către propria ta persoană și să-i lași în pace pe ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă. Evită tratamentele alopate și îmbrățișează-le pe cele naturiste!

Gemeni

Apar în preajmă prietenii la finalul acestei săptămâni. Este posibil să fii invitat la evenimente sociale deosebite în care ochii și urechile celorlalți să fie ațintite asupra ta. Totuși, reuniunile cu multă lume te obosesc, existând riscul să deslușești cu greu ce vor ceilalți de la ține. Ești interesat de asociațiile umanitare sau grupurile cu preocupări spirituale.

Rac

Sfârșitul acestei săptămâni te va aduce în prim planul vieții sociale. Ori ești nevoit să participi la reuniuni cu persoane importante ori pur și simplu mergi la un eveniment monden unde devii repede o mică vedetă. De reținut că foarte ușor pot apărea situații neplăcute legate de imaginea ta în față celorlalți sau legate de statutul tău social.

Leu

Ești interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale în acest weekend. Se pare că vei avea cu cine să dezvolți aceste subiecte și anume cu persoane interesante, unele chiar din afară țării. Culturile și civilizațiile străine pot intră în sferă ta de interes. Te poți gândi la călătorii îndepărtate, dar deocamdată vor rămâne la stadiul de gânduri.

Fecioară

Weekend-ul este favorabil verificării bugetului, achitării facturilor și pentru dialoguri legate de bani și bunuri deținute în comun cu alții. Fii prudent și evită datoriile, creditele sau speculatiile financiare. Ai șanse mai mare vizavi de câștigurile din muncă proprie, astfel încât nu te bază pe cele ale altora. Rezervă momente pentru odihnă și lectură.

Balanţă

La finalul acestei săptămâni este bine să te ocupi pe îndelete de partenerul de viață, de cei de afaceri sau de colaborarile și proiectele desfășurate în comun cu alții. Sunt posibile reproșuri, dialoguri contradictorii și dezvăluiri neplăcute. Fii precaut, ascultă ce ți se spune și evită deciziile pripite. Unele relații de acest gen să pot rupe definitiv.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

Horoscopul de azi: Gemenii sunt în centrul atenţiei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x