Horoscopul Păsărilor pentru 2015 are nu 12, ci 13 zodii! Care dintre ele ești tu?

Publicat pe 28.04.2015 la 23:03 Actualizat pe 28.04.2015 la 23:06

Dintre toate zodiacele, cel al Păsărilor are nu 12 zodii, ci... 13. Cele 13 zodii reprezintă tot atâtea tipologii umane, descrise însă prin caracteristicele a 13 ființe înaripate

Dintre toate zodiacele, cel al Păsărilor are nu 12 zodii, ci... 13. Un număr magic, încărcat - surprinzător - cu multe aspecte pozitive (și fără niciuna dintre superstițiile negative știute). E și firesc să fie așa, dacă ne gândim că păsările sunt simbolul perfecțiunii... în zbor. Cele 13 zodii reprezintă tot atâtea tipologii umane, descrise însă prin caracteristicele a 13 ființe înaripate.

Așadar, în funcție de data de naștere...:

Prigoria. 21 ianuarie – 17 februarie

Cei născuți în semnul Prigoriei au un temperament pătimaș și energic. În general, prigoriile sunt persoane orgolioase, certărețe, dar și cu mare atașament față de valorile familiei și ale căminului.

Predicții pentru 2015. Anul acesta vă va aduce consolidarea poziției, în societate și la locul de muncă. În carieră, lucrurile se mai relaxează. Veți munci mai puțin, dar mai eficient și pentru bani mai mulți. În prima jumătate a anului și relațiile de cuplu vor fi în ascensiune. A doua jumătate a anului este favorabilă negocierilor de orice fel, încheierii de contracte, investițiilor.

Sticletele. 18 februarie - 17 martie

Persoanele din zodia Sticletelui sunt persoane colorate și foarte sociabile. Le face plăcere să se afle în mijlocul oamenilor, fie că este vorba despre prieteni vechi sau despre noi cunoștințe. Faptul de a fi înconjurați de oameni pe care îi iubesc le dă un sentiment de siguranță. Sunt, de asemenea, foarte creative, dar nu întotdeauna își găsesc locul și motivația pentru a da frâu liber creativității. În pofida imensei lor sociabilități, trebuie ținut cont și de faptul că sunt firi iritabile, temperamentale, dar nu neapărat conflictuale.

Predicții pentru 2015. Pasiune și emoție intensă, în cuplu și în plan profesional. Multe proiecte vor prinde rod, în acest an. Este un an al relațiilor, al comunicării, bogat în evenimente care scot în evidență latura creativă și sensibilă a nativilor. Să fie atenți însă la deciziile pe care le vor lua în acest interval, nu întotdeauna primul impuls e cel corect.

Șoimul. 18 martie - 14 aprilie

Cei născuți sub semnul Șoimului ies întotdeauna în evidență. Au personalități puternice, nu se sfiesc să își afișeze determinarea și curajul, reușesc cel mai adesea să-și impună punctul de vedere (și) prin notorietatea de care se bucură în cercul lor. Ei evită totuși situațiile problematice cu mare tact. Nu le place să își irosească energia în situații care par să ducă nicăieri.

Predicții pentru 2015. Există șanse să vă mutați într-o casă mai mare (sau măcar să vă renovați și să vă reorganizați locuința). În acest an prioritare sunt toate acele decizii și evenimente care țin de prosperitatea căminului și de starea de bine a familiei. Multe dintre evenimente se vor învârti în jurul copiilor (dacă-i aveți, atunci vor atinge și vor depăși praguri - școlare, profesionale - cu rezultate maxime, ceea ce vă va face să fiți foarte mândri; dacă nu-i aveți... poate e timpul să pregătiți o cameră a copilului!).

Citește toate zodiile aici!

În articolul

Horoscopul Păsărilor pentru 2015 are nu 12, ci 13 zodii! Care dintre ele ești tu?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x