Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Leu: carieră, prestigiu, autoritate! Previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Publicat pe 14.11.2016 la 08:33 Actualizat pe 14.11.2016 la 15:49

Poti descoperi noi mijloace pentru a-ti crește nivelul de prosperitate si abundenta.

Berbec

O săptămâna în care poți descoperi noi mijloace pentru a-ți crește nivelul de prosperitate și abundență. Chiar dacă nu înregistrezi un profit consistent acum, deciziile pe care le iei, revelațiile pe care le ai, contribuie la schimbarea statusului tău financiar și a abordării afacerilor și banilor. N-ar fi rău să-ți evaluezi inclusiv convingerile despre bani și să vezi dacă nu cumva poți renunță la unele dintre ele care te limitează. O săptămâna interesantă și în ce piveste comunicarea, discuțiile la care participi, deplasările pe care le faci,. Se pare că circulă multe informații pe lângă ține, iar dacă știi să te folosești inteligent de acestea, poți creă niște conexiuni valoroase. Atenție la tendința de a te pripi, de a trage concluzii înainte de vreme și de a exagera în anumte situații. Joi și vineri, te poți ocupă de casă, dar și de sufletul tău. Acum găsești resurse pentru ceva ce voiai să construiești în locuința și/sau înțelegi niște aspecte în ce privește nevoia de securitate emoțională. Finalul săptămânii vine cu distracție, creativitate, iubire și pasiune.

Taur

Pentru tine, e o săptămâna importantă, în primul rând sub aspectul relațiilor, imaginii, parteneriatelor. Relația de cuplu, dar și celelalte relații care contează pentru ține, e posibil să fie supuse unei evaluări atente. E momentul să te întrebi în ce măsură, oamenii din viață ta te împuternicesc, sau nu. Cum contribuie sau, dimpotrivă, cum te opresc cei din jur? În ce măsură prosperitatea există în viață ta și care este rolul relațiilor tale în asta. E un moment foarte bun pentru a-ți luă inimă în dinți și a te scutură de tot ceea ce simți că te apăsa sau te trage în jos. Daruri noi e posibil să descoperi, pe de altă parte, în aceste zile. Sau înveți/afli cum să valorifici mai bine ceea ce deții că zestre interioară (talente, abilități). ține cont că acum e bine să te bazezi pe ține și să ai o viziune despre ceea ce ți-ar plăcea să fii și să faci de acum încolo. Se pare că unele relații care au că miză un profit comun, acum se vor zdruncină și e nevoie să fie reconfigurate. Spune ce ai de spus, cere-ți drepturile, dar evită conflictele.

Gemeni

Luna plină în Taur se așează într-o zonă greu de controlat, tocmai de aceea, tot ce trebuie să faci este să te detașezi complet de orice aspect al vieții tale pe care nu îl înțelegi sau nu știi cum să-l gestionezi. Pur și simplu, ai încredere și lasă totul în mână lui Dumnezeu. Abandonând luptă, te conectezi la Sursă tuturor lucrurilor, făcând posibilă schimbarea în sens benefic a situației care-ți da bătăi de cap, fie că e vorba de sănătate, bani sau muncă. În altă ordine de idei, e o săptămâna destul de agitată. Marți și miercuri, Luna se va află în semnul tău și te va stimula să ai grijă de dorințele și nevoile tale. Ai grijă, însă, ce și cu cine vorbești și nu uită că tonul face muzică. Totuși, dacă folosești energia mentală pentru a accesă niște informații sau pentru a cercetă/studia ceva ce te interesează, vei avea multe satisfacții. De asemenea, poți avea satisfacții de natură financiară spre finalul săptămânii, dacă ești prudent și îți administrezi banii cu cap.

Rac

Relațiile cu prietenii sun sub lupă, la începutul săptămânii. Poți avea parte de împliniri prin intermediul prietenilor, dar e posibil și să schimbi foaia, în raport cu unii dintre ei. E un moment de repoziționare în relații, pe criterii de funcționalitate. Mai ales dacă e vorba de proiecte în comun cu alții, acum este necesară o evaluare a rezultatelor și a atitudinii fiecăruia în contextul celor propuse inițial. Pe de altă parte, e posibil să găsești calea adecvată prin care să duci un proiect la succes și beneficii. Marți și miercuri sunt zile epuizante, vitalitatea e posibil să fie scăzută și să existe multă zarvă în jurul tău, inclusiv la locul de muncă. Dozează-ți energia ?i efortul, ai grijă de ține și nu te lasă contaminat sau influențat de cei din jur. Începând de joi, te poți ocupă cu mai multă coerentă de ceea ce-ți propui, reușești să te faci ascultat și ai mai mult magnetism pe care ar fi bine să-l folosești. Totuși, mai multă detașare și relaxare nu ți-ar strică. Spre final de săptămâna, este activată zonă banilor ți se pare că vin ceva vești bune în acest sens.

Leu


În cazul tău, este vorba despre carieră, prestigiu, putere și autoritate. Și despre anumite merite care acum în sfârșit îți sunt recunoscute. E posibil să beneficiezi de roadele muncii tale susținute și să te bucuri de recunoaștere. Unii nativi pot descoperi o cale mai eficientă de a se manifestă în plan socio-profesional, cu mai multă abundență și prosperitate. Marți și miercuri, Luna se află în Gemeni și va există multă forfotă în sferă relațiilor sociale. Comunici mult, te poți promova foarte bine, toată lumea pare să vrea ceva de la ține... E multă oboseală și parcă prea multă vorba, care te obosește... Așadar, e bine să-ți alegi cu atenție interlocutorii și subiectele de discutat. De altfel, e posibil să te resimți joi și vineri, când va trebui să-ți încarci bateriile ocupându-te de ține. Finalul săptămânii este optimist, plin de energie și de bucurii. Luna se va află în Leu, conferindu-ți entuziasm, curaj și poftă de viață.

Fecioara

Tu ești preocupat de viitor, de drumul pe care sa mergi de acum încolo, astfel încât sa știi ca vei avea siguranța, beneficiile și stabilitatea pe care ti le dorești. În cazul în care ți se dezvaluie un drum nou sau îti vine ideea sa-ți perfecționezi o anumita cunoaștere, fa-o. E momentul sa adaugi ceva la experiența, cunostințele și înțelegerea ta despre viața. Poate ca e nevoie chiar de schimbarea unor convingeri, pentru a îmbunatați întreaga ta viața. Saptamâna aduce si dinamica în zona profesionala, aici pot avea loc ședințe, discutii, negocieri. Daca știi sa-ți susții cauza, poți obține chiar și o marire de salariu, un bonus sau macar o posibilitate de a se întâmpla asta în viitorul apropiat. E necesar sa fii înțelept, atent la cuvintele pe care le folosești și mai ales la ton. Stai departe de conflicte, pe cât posibil, mai ales marți și miercuri. În alta ordine de idei, unii prieteni pot fi confidenți de suflet, iar unele relatii se pot consolida în aceasta saptamâna.

Balanţă

Luna plină în Taur așează pe tapet chestiuni care țin de banii și resursele altora. Fie e vorba de afaceri comune cu alții și, deci, de profit comun, fie de bani pe care vrei să-i obții din surse externe. Oricare ar fi situația, preocuparea ta este aceea de a nu pierde ceva sau te temi să nu fii păcălit. Cert este că acum ai ocazia să rezolvi o situație presantă și chiar să iei măsuri pentru a evită orice eventuală insecuritate pe viitor. Săptămâna aduce și necesitatea unor demersuri oficiale care implică acte și aprobări. E posibil să apelezi la tot felul de tertipuri pentru a obține un răspuns sau pentru a clarifica niște date într-un document. Oricum, înarmează-te cu răbdare și ai încredere că totul se va rezolvă chiar mai bine decât sperai. Zonă carierei este și ea activată, aici fiind posibile niște regrete sau resentimente. Probabil că simți nevoia să echilibrezi carieră cu familia, așa că poți luă acum niște măsuri pentru asta.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Leu: carieră, prestigiu, autoritate! Previziuni pentru fiecare zodie în parte!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x