Horoscopul zilei. Balanţele se afundă în datorii

Publicat pe 28.07.2016 la 06:52 Actualizat pe 28.07.2016 la 07:11

O zi bună de a te ocupă de cheltuielile cotidiene.

Berbec

O zi bună de a te ocupă de cheltuielile cotidiene. Cu toate că vrei mai mult decât îți permite bugetul disponibil, astrele îți transmit că au grijă să-ți ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat să faci un bilanț al veniturilor din muncă pe care o desfăsori. O discuție cu un prieten te ajută să vezi lucrurile mai clar și să-ți trasezi noi direcții în acest sens.

Taur

Este o zi minunată pentru ține. Debordezi de energie și reușești să îi molipsești și pe cei din jur cu cheful tău de viață. Alcătuiește-ți un plan de activități pentru următoarele săptămâni. Bine ar fi să incluzi în preocupările tale cursuri de dezvoltare personală și relațională. Nevoia de a te pune în valoare este evidența, astfel că ceva retușuri la propria-ți persoană ar fi binevenite.

Gemeni

Ocupă-te de activități ușoare și vorbește cât mai puțin. Problemele de sănătate îți pot creă neplăceri, dar știi despre ce este vorba și cum să le ameliorezi. În a două parte a zilei te vei simți mult mai bine și vei reveni în mijlocul celor dragi. Încerca să discuți cu un prieten apropiat despre carieră sau despre îmbunătățirea poziției tale sociale.

Rac

O zi interesantă la capitolul prieteni. Aceștia roiesc în jurul tău, oferindu-ți idei, sfaturi sau informații diverse. Atenție că sunt și persoane false în jurul tău! Se recomanda să discerni cu prudența ce ți se spune, deoarece multe informații au scopul de a-ți creă neplăceri. Spre seară vrei să fii doar cu ține însuți, resimțind oboseală de peste zi.

Leu

Se remarcă relația cu șefii. S-ar putea să fii convocat la o discuție importantă în legătură cu felul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Există nemulțumiri și reproșuri din partea colegilor, însă fii atent la ce ți se spune. Susține-ți punctul de vedere cu prudența. Dacă ți se indică noi direcții de urmat în plan profesional, este bine să acționezi în consecință.

Fecioară

Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestei zile. Există variantă să-ți programezi o călătorie în afară granițelor țării sau să fii nevoit să pleci departe. Răzgândirile pot fi frecvențe. O persoană din anturajul tău îți poate oferi soluții sau sfaturi bune în privință pregătirii tale profesionale.

Balanţă

Banii și bunurile provenite de la alții te preocupa astăzi. Incearcă să-ți verifici situația datoriilor, taxelor și a relațiilor cu instituțiile financiare. Dacă ești implicat în colaborări s-ar putea să primești ceva bani în urmă muncii depuse în acest sens. Totuși, sumă te nemulțumește, astfel că este un moment bun de a echilibra raportul eforturi-remunerație.

Citeşte mai departe aici.

În articolul

Horoscopul zilei. Balanţele se afundă în datorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x