Horoscopul zilei. Capricornii vor fi în pericol dacă...

Publicat pe 17.07.2016 la 00:11 Actualizat pe 17.07.2016 la 00:20

Finalul acestei săptămâni îți aduce posibilități deosebite de a-ți rafina sufletul și de a-ți goli mintea de gândurile neplăcute.

Berbec
Finalul acestei săptămâni îți aduce posibilități deosebite de a-ți rafina sufletul și de a-ți goli mintea de gândurile neplăcute. Nimeni si nimic nu iti poate abate eforturile de la propria ta persoana. Călătoriile și planurile de studii reprezinte subiecte pe care le vei lua în calcul de acum încolo. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfasura conform hotărârilor divine. Sunt posibile răsturnări de situație, însă le vei depăși cu bine.

Taur
Intevin discuții pe teme financiare și materiale la sfârșitul acestei săptămâni, cu rudele, partenerul de viață și cei de afaceri sau colaboratorii. Este vorba mai mult despre aspectele deja cunoscute, care acum se cer lămurite sau rezolvate. Reorganizarea planurilor de investiții, cheltuieli și economii este bine venită. Este posibil să întâmpini oprobiul celorlalți vizavi de ideile și soluțiile propuse de tine, dar bine ar fi să nu cedezi.

Gemeni
Weekend-ul aduce o bogată paletă de relații cu ceilalți. În orice tip de colaborare sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase. Misterul este prezent, dar atat cat sa dea farmec ambientului. Dinamica apărută în preajmă te va îndemna să iei decizii ferme. Prudență, răbdare, toleranță! Se poate pune problema banilor cheltuiți în comun. Sunt aspecte importante, asa ca indicat ar fi sa te mobilizezi la maxim si să acționezi în consecință.

Rac
Muncă, muncă și iar muncă la sfârșitul acestei săptămani. Este posibil să ai senzația că muncești în gol, iar activitățile desfășurate parcă stau pe loc. Lucrează atât cât trebuie, dozându-ți la maxim eforturile și timpul. Situația fnanciara începe să se îmbunătățească. Preocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea pune ceva probleme, însă indicat este să eviți analizele și consultațiile medicale. Există riscul unor erori de diagnostic sau de procedură.

Leu
Atenția îți va fi atrasă de segmentul amoros la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile răsturnări de situație deosebite, astfel că recomandabil este să fii prudent și prezent atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Canalizează-ți energiile spre activități recreative sau spre un hobby. Nemulțumirile afective existente ar fi bine să le dizolvi și să nu le înmagazinezi în sufletul sau trupul tău. Vor veni și vremuri mai bune!

Fecioară
Activitătile domestice și relațiile familiale sunt reprezentative pentru sfârșitul acestei săptămani. Ambientul familial este destul de tensionat, așa încât este bine să fii prudent, tolerant și să eviți critică și pălăvrăgeală. Sunt o mulțime de lucruri ce trebuie rezolvate în acest sector de viață și trebuie să iei atitudine. Ai grijă de sănătate și odihnește-te regulat! Serile, detasează-te de cotidian și fii alături de persoanele dragi.

Balanţă
Se conturează călătorii pe distante scurte, insă toate cu un scop precis. Fii prudent, evită grabă și controlează-ți nervozitatea! De asemenea, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvențe. Vorbește strictul necesar, pentru că există riscul să povestești aspecte mai puțin plăcute despre ține și activitătile tale. Relaxează-te, inconjoară-te de lucruri frumoase și de oameni de încredere, dar de bună calitate.

Scorpion

Weekendul aduce cheltuieli neașteptate, fie pentru prieteni, fie pentru demersuri socio-profesionale. Evită cheltuielile nefondate, pentru că există riscul să pierzi. Necunoscutul și neprevazutul domnesc, deocamdată, in acest sector de viață. Inceraca sa rezolvi doar ce simti ca se poate, pentru ca problemele de fond se vor rezolva in alte momente. Sunt posibile cadouri sau recompense bănești. Rezervă momente pentru relaxare!

Săgetător
Ești foarte energic la finalul acestei săptămâni, astfel că vei fi tentat să te implici în multe și mărunte, utile sau nu ție. Se recomandă prudență, calm, răbdare, iar la nevoie apelează la sprijinul celor apropiați. Sănătatea este precară, astfel că ar fi bine să eviți eforturile solicitante și oamenii zgomotoși. Odihnește-te, ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta și implică-te nunai în activitățile care îți fac plăcere și sunt de folos ție sau celor dragi.

Capricorn
Ai nevoie, în zilele acestui weekend, de retragere din forfotă cotidiană. Chiar dacă ceilalți și evenimentele din preajmă ta îți solicită prezența, totuși nu îți poți dezlipi atenția de la sufletul tău. Indicat este să dai curs doleanțelor tale interioare, pentru că există aspecte sufletești ce trebuie lămurite acum. O analiză atentă a propriei persoane este bine venită. Sunt posibile stări confuze, îngrijorătoare, insă au rolul de a te eliberă de poverile acumulate.

Vărsător
Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Ar trebui sa fii atent la tot ce vine din partea lor. Misterul ce învăluie acest segment de viata si activitate este accentuat. Poti primi diverse vești, sfaturi sau îndemnuri ce îți sunt folos. Cumva aceste relații depind de bani, bunuri sau moșteniri. Renunță la persoanele care te solicită prea mult sau care îți pun bețe în roatele planurilor tale. Odihnește-te și detașează-te de toate!

Peşti
Socializarea este activitatea de bază la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile situatii conflictuale, greu de definit, fiind nevoie de multă prudență, discernământ, răbdare și calm. Evită discuțiile contradictorii și respectă regulile, normele, legile oriunde te-ai afla și în orice situație. Rezervă momente pentru odihnă și dialoguri amicale cu cei dragi. Primești susținere bună din partea apropiaților, astfel că poți avea încredere în sfaturile lor.

În articolul

Horoscopul zilei. Capricornii vor fi în pericol dacă...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x