Horoscopul zilei! Cum îi afectează Luna în Gemeni pe nativii Zodiacului!

Publicat pe 29.07.2016 la 06:41 Actualizat pe 29.07.2016 la 07:09

Nevoia de independența și libertate este resimțita acut în aceste zile.

Berbec

Nevoia de independența și libertate este resimțita acut în aceste zile, prin urmare e posibil să provoci o furtună în locul în care te afli și să inițiezi niște schimbări. Probabil există destulă agitație în familie, pentru că nu toată lumea îți înțelege dorințele și nevoile. Pe de altă parte, orice schimbare are rostul ei și poate fi binevenită, dar nu e absolut necesar să ți-i pui pe toți în cap.

Taur

Luna în Gemeni îți îndreaptă atenția către mijloace noi de câștig sau te face conștient de necesitatea de a-ți stabili noi priotitati în ce privește administrarea finanțelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilități care, puse în slujbă ta și a altora, să-ți crească bucuria șiș a-ți aducă mai multă ușurință în tot ce faci.

Gemeni

Curiozitatea, plăcerea de a descoperi tot mai multe informații și lucruri noi, dar și atenția la propriile nevoi sunt accentuate astăzi. Ai idei multe, atât de multe încât e posibil să fii complet derutat. De aceea, e necesar să iei lucrurile pe rând, să-ți investești judicious energia, doar în direcțiile importante pentru ține. De asemenea, ți-ar prinde bine să notezi intențiile și dorințele.

Rac

Luna se află astăzi într-o zonă a discreției și izolării, prin urmare e important să fii atent, mai degrabă la semnalele și mesajele subtile, decât la cele directe și fățise. E recomandat să asculți mai mult decât vorbești, să te extragi puțin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu și a găsi soluțiile optime în orice situație.

Leu

Zonă prietenilor, relațiilor, proiectelor și aspirațiilor este astăzi foarte dinamică. Informațiile circulă cu rapiditate, veștile ajung la ține cât ai clipi, iar unele s-ar putea să te provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, să te scoată din confort. Pe de altă parte, sunt posibile schimbări radicale de percepție, de atitudine, de convingeri. Schimbări neașteptate sunt posibile și în ce privește relațiile cu străinătatea.

Fecioara

Se pare că e necesar să primești și să te adaptezi la niște schimbări, chiar dacă nu le-ai programat și așteptat. În zonă carierei, e nevoie de câteva schimbări, mai ales de percepție, de gândire și abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispui acum. Cu cât ești mai flexibil și mai deschis la comunicare, cu atât sunt mai mari șansele să întorci o situație incertă în favoarea ta.

Balanţă

Dacă ți-ai încărcat agendă pentru astăzi, e posibil să te confrunți cu o stare de confuzie generată de tendința de a te risipi în mai multe direcții deodată. Îți propui multe, vrei multe, dar pentru a le realiză e nevoie de o organizare ceva mai riguroasă și de o anume disciplină a minții. Astăzi sunt posibile schimbări neprevăzute, radicale, mai ales în privință unor parteneriate și afaceri.

Scorpion

Pentru ține, Luna în Gemeni poate aduce în prim plan niște nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neînțelegeri apărute în relația cu un prieten, iar pe de altă parte, din cauza incapacității de a primi ceea ce alții sunt dispuși să-ți ofere. Astăzi e posibil să primești sprijin și să găsești resurse acolo unde te aștepți mai puțin. În plus, unele schimbări de direcție și viziune sunt inevitabile.

În articolul

Horoscopul zilei! Cum îi afectează Luna în Gemeni pe nativii Zodiacului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x