Horoscopul zilei! Cum îţi va merge în acest weekend!

Publicat pe 30.07.2016 la 06:56 Actualizat pe 30.07.2016 la 12:33

Se pare că la sfârșitul acestei săptămani ești nevoit să faci diverse călătorii

Berbec

Se pare că la sfârșitul acestei săptămani ești nevoit să faci diverse călătorii. Scopurile acestora pot fi diverse: de la activități specifice locului de muncă până la vizite la rude. Un dialog cu un prieten apropiat te poate pune pe gânduri. E adevărat că primești informații importante, însă selectează cu atenție doar ce îți este de folos. Încerca să ai în vedere și latură educațională. Studiază, documentează-te și impărtăseste și altora din experiență ta.

Taur

Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes la finalul acestei săptămani. Ocupă-te de cheltuielile cotidiene, dar limitează-te la strictul necesar. Poți primi cadouri, recompense sau îți poate crește venitul din muncă proprie. Sunt sume mici, deci nu poate fi vorba de investiții sau afaceri. Poate ar fi bine să faci o balanța între eforturile depuse la un loc de muncă și remunerația primită. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.

GemeniSunt zile pline de dinamism la sfârșitul acestei săptămâni. Ai dorinta si spor sa te ocupi de toate, dar mai ales de propria-ti persoana. Indicat ar fi sa iti orientezi eforturile catre imbuntatirea personalitatii sau catre infrumusetarea trupului. Astrele iti trimit idei bune si putere de convingere, astfel incat poti reusi in tot ce iti propui. Cheltuieli neașteptate, cadouri și recompense bine meritate.

Rac

Weekendu-ul îți aduce dorință de retragere în șine. Ai chef numai de ține și bine ar fi să-ți asculți sufletul. Găndeste-te la un nou proiect personal sau profesional, dar și la o reorientare totală a priorităților. Ocupă-te doar de activitățile de rutină, întrucât tonusul este scăzut. Sănătatea este destul de încercată. Se pot accentuă problemele legate de sistemul respirator, brațe și sistemul digestiv, mai ales ficat. Odihnește-te și hrăneste-te sănătos!

Leu

Minunată zile în acest weekend la capitolul prieteni și protectori. O persoană cu autoritate îți poate pune o vorba bună într-un proiect în care ești implicat sau să te sprijine pentru unul nou. Pe de altă parte, discuțiile cu unele persoane te pot nemulțumi, însă nu luă de bun chiar tot ce auzi. Unele informații sunt false sau nu îți sunt de folos. Fii prudent la ce grupuri sociale sau ce idei susții pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

Fecioară

Zile excelente la finalul acestei săptămani pentru a te ocupă de carieră. Este posibil să fii convocat la o discuție importantă cu șefii sau autoritățile. Predomina notele contradictorii între ce îți dorești tu la locul de muncă și ce ți se oferă. Este nevoie să-ți îmbunătățești poziția socială, deoarece vin evenimente socio-profesionale importante. Fii receptiv la ce ți se spune și adaptează-te la cerințele mediului în care lucrezi.

Balanţă

Lațurile spirituale ale vieții sunt frumos accentuate de către astre la acest sfârșit de săptămană. Rafinarea sufletească reprezintă o temă importantă. Ascultă-ți inimă și programează-ți activități culturale. Relația cu străinătatea este destul de dinamică. Poți află vești de departe sau poți plănui o călătorie. Este o perioadă bună pentru imbogătirea bagajului educațional cu subiecte inedite.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscopul zilei! Cum îţi va merge în acest weekend!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x