Horoscopul zilei. Fecioară, detaşează-te de materialism!

Publicat pe 04.09.2016 la 08:27 Actualizat pe 04.09.2016 la 08:39

Nativii din Leu nevoie de o detaşare!

Un sfârşit de săptămână activ, fie că este vorba de distracţie sau de diverse activităţi de rutină!

Berbec

Relațiile parteneriale se vor evidenția destul de zgomotos la sfârșitul acestei săptămani. Sunt posibile reproșuri și dialoguri aprinse, însă ține-ți firea și fii mai înțelegător cu ceilalți. Ești destul de încordat și asta te face să reattionezi discrepant. Detasează-te și ascultă ce au de zis ceilalți. Situația nu este așa de alarmantă pe cât pare. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor.

Taur

Zile cu activități de rutină în acest weekend, atât acasă, cât la locul de muncă. Relatiile cu ceilalți sunt plăcute, astfel că te poți bucura de sprijin, recunoașterea meritelor și reuniuni amuzante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe cap, așa încât nu forța nota. Trasează un plan de îngrijirea sănătății pe termen lung, în care să incluzi și terapii naturiste.

Gemeni

La finalul acestei săptămâni esti foarte creativ si bine ar fi sa te ocupi, pe indelete, de hobby-urile tale. Cheful de distractii si aventuri te face remarcat in anturaj, insa fii atent, pentru că nu toti au cheful tau. Relatia cu persoana iubita este destul de conflictuală, dar cu prudență și discernamant poți înlătura neplăcerile. Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc. Surprize plăcute!

Rac

Activitățile gospodaresti au succes în acest weekend. Curatenii generale, reparatii curente, reamenajari de decor sau vânzări și achiționări de bunuri casnice. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, însa fii calm și treci peste neplăceri. Ceilalti nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp. Găsește un echilibru între îndatoririle sociale si cele domestice.

Leu

Ești mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil că trebuie să mergi în vizită sau ai de rezolvat treburi restante în locații diferite. Unele discutii cu cei apropiati te-ar putea pune pe gânduri, dar nu lua in seama chiar tot ce auzi. Detașează-te de problemele celorlalţi şi concentreză-te numai pe rezolvarea treburilor tale personale. Plimbări în aer liber și odihnă!

Fecioară

În weekend se întrezăresc cumparături diverse. Indicat ar fi sa faci un bilant al veniturilor si necesităților imediate, astfel încât să nu fii pus în situația de a te împrumuta. Este posibil sa primesti cadouri, recompense sau se va pune problema schimbării câştigurilor din munca proprie. Există restricţii la capitolul financiar, aşa încât fii prudent. Detaşează-te de materialism!

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Fecioară, detaşează-te de materialism!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x