Horoscopul zilei! Lei, voi sunteți astăzi în vizorul astrelor! Aflați de ce

Publicat pe 15.05.2016 la 07:31 Actualizat pe 15.05.2016 la 07:36

Finalul de săptămână se anunță unul destul de liniștit, petrecut mai mult în sânul familiei.

hepta.ro

Finalul de săptămână se anunță unul destul de liniștit, petrecut mai mult în sânul familiei. Nativii își încarcă bateriile pentru o nouă săptămână dde muncă. Totuși, o anumită zodie trebuie să fie precaută chiar și astăzi, întrucât conduita financiară nepotrivită de astăzi, îl poate afecta pe viitor. Este vorba despre Lei, care au o poftă nebună de cheltuit bani. Or, asta este cea mai proastă decizie pe care o pot lua, întrucât aceștia se află în impas financiar!

Taur
Sfârșitul acestei săptămâni aduce în atenție problemele de sănătate dobândite cu ceva vreme în urmă sau pe cele ereditare. De asemenea este posibil să apară urgențe la locul de muncă și să fii nevoit să lucrezi ore suplimentare. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât organsimul este obosit și are nevoie de îngrijiri de specialitate. Rezervă momente pentru odihnă și alimentează-te corect. Ți-ar prinde bine un plan de consultații și analize medicale.

Gemeni
Dorința de a sta acasă, printre membrii familiei sau alături de rude este accentuată și foarte posibil de realizat la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu cei dragi, vizitele în locurile copilăriei, răsfoitul unui album cu fotografii sunt activități relaxante și binevenite, atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Cu toate că se poate ivi o chestiune profesională urgentă, cu puțin efort vei reuși să rezolvi totul cu bine. Ocupă-te și de reorganizarea spațiului locativ!

Rac
Zilele acestui weekend te predispun la întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și la călătorii pe distanțe scurte. De notat și memorat cele aflate sau petrecute, întrucât, pe de o parte ți se vor lămuri multe aspecte profesionale care se află de multă vreme în umbră, iar pe de altă parte îți vor fi de folos undeva, cândva, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Cu siguranță îți vei schimba multe concepții și perspectiva asupra vieții.

Leu
Sunt posibile cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni, dar în paralel apar și suficienți bani pentru ele. Totuși este bine să îți alegi prioritățile și să lași mofturile personale și pe ale celor dragi deoparte. Traversezi o perioadă de mari transformări financiare, astfel că ți se prefigurează variante noi de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă oficial. Se recomandă prudență, discernământ și încredere că vei rezolva totul cu bine.

Citește mai departe aici!

În articolul

Horoscopul zilei! Lei, voi sunteți astăzi în vizorul astrelor! Aflați de ce

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x