Horoscopul zilei. Mari aşteptări de la LEI

Publicat pe 14.06.2016 la 09:11 Actualizat pe 14.06.2016 la 09:16

Este o zi prielnică pentru a rezolva multe dintre task-urile rămase. Unii nativi vor reuşi să avanseze cu cele mai importante proiecte.

youtube

Este o zi prielnică pentru a rezolva multe dintre task-urile rămase. Unii nativi vor reuşi să avanseze cu cele mai importante proiecte.

Berbec
Relațiile parteneriale sunt în prim plan. Chiar este posibil, în cadrul unor colaborări să se modifice termenii și condițiile de desfășurare sau altele să se finalizeze fără prea multe explicații. Într-un anume fel, membrii familiei te susțin în toate demersurile tale, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre relațiile profesionale.

Taur
Ai mult de lucru la serviciu, dar inspirația nu-ți lipsește. Cineva din anturajul apropiat, posibil de sex feminin îți va oferi o mână de ajutor când te aștepți mai puțin. Totul este să îți stabilești prioritățile și să accepți ajutorul altora. Pe de altă parte ai grijă și de sănătatea ta, pentru că există riscul accentuării unor afecțiuni ale rinichilor și segmentelor capului.

Gemeni

În cadrul relațiilor sentimentale există destul de multă tensiune. Ți se poate reproșa faptul că ești foarte preocupat de propria-ți persoană în ultima vreme, iar de cei dragi te ocupi în salturi sau deloc. Secretul ameliorării disonanțelor cu cei dragi constă în a le oferi mici cadouri sau chiar să le vorbești despre planuri de vacanță. Totuși ai grijă să eviți excesele și promisiunile fără acoperire.

Rac

Ar fi minunat să îți aranjezi programul de astăzi, astfel încât să petreci mai mult timp cu membrii familei sau să te ocupi de activități casnice. Ai idei bune, spor în toate, iar cei dragi te susțin în orice vrei să faci. Singurele tensiuni pot apărea dinspre locul de muncă. Șefii te vor solicita din plin, de aceea fii prudent. Rezolvă prioritățile profesionale și la nevoie apelează la ajutorul colegilor.

Leu
Este rost de discuții importante cu prieteni și cunoștințe. Totuși, ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești cât mai puțin. Pe de altă parte, nu toate cele aflate astăzi sunt utile și adevărate. S-ar putea să fii nevoit să faci câteva drumuri pentru a rezolvă chestiuni personale sau profesionale. Vestea bună este că ai o excelentă prezența de spirit și găsești soluții rapide în orice situație. O zi bună și pentru examene sau conferințe.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Mari aşteptări de la LEI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x