Hraneste-ti parul cu o masca din lapte

Publicat pe 16.11.2010 la 12:46 Actualizat pe 16.11.2010 la 12:52

Hraneste-ti parul cu o masca din lapte

Acest tratament este ideal atat pentru parul uscat, cat si pentru cel uscat sau gras.


Preparare:
amesteca o jumatate de cescuta (de cafea) cu lapte daca ai parul scurt sau o cescuta pentru parul de lungime medie sau lung, cu un galbenus de ou, pana se formeaza o pasta.


Aplica masca pe parul umed, inainte de samponare, las-o sa actioneze 10 minute si spala apoi parul cu sampon.


Daca ai parul gras sau foarte gras, masca se aplica mai mult pe lungimea firului de par si mai putin la radacina.

Citeste Revista Felicia

Foto: thirstyroots.com

În articolul

Hraneste-ti parul cu o masca din lapte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Conceptul care se află într-un singur oraș din România. Primăria a investit un milion de euro: "Mai la îndemână"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Metode de îmbunătățire a antrenamentelor de fitness. Ce poți face pentru a te menține în formă
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Cum să gestionezi crizele de furie ale copiilor în public: strategii utile pentru părinți
MediCOOL
Remedii naturale pentru a combate inflamația. Cum pot acționa împotriva simptomelor
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x