Și anotimpurile ne influențează! Ce spune perioada anului în care te-ai născut despre tine!

Publicat pe 06.11.2014 la 09:50 Actualizat pe 06.11.2014 la 11:31

Este clar că tot ceea ce ne înconjoară are o influență asupra noastră, de la alimentele pe care le consumăm, aerul respirat și aparent și anotimpurile. Specialiștii au descoperit că zodiile nu ne spun neapărat multe despre noi, făcând predicții destul de vagi. Totuși, perioada anului în care ne-am născut ne poate afecta sau ne poate fi de folos

elitedaily.com

Este clar că tot ceea ce ne înconjoară are o influență asupra noastră, de la alimentele pe care le consumăm, aerul respirat și aparent și anotimpurile. Specialiștii au descoperit că zodiile nu ne spun neapărat multe despre noi, făcând predicții destul de vagi. Totuși, perioada anului în care ne-am născut ne poate afecta sau ne poate fi de folos.

Oamenii de știință au descoperit că luna nașterii poate influența nivelul de dopamină și serotonină din organism, motiv pentru care unii oameni sunt predispuși să devină lideri sau oameni atletici.

Copiii care au venit pe lume iarna sunt mai inteligenți și au un temperament iritabil. Aceștia par să fie mai înalți și mai grei la naștere, având ulterior o circumferință a craniului mai mare, când ajung la șapte ani. De asemenea, ei tind să fie extrem de inteligenți. Un bun exemplu, Abraham Lincoln, care s-a născut în luna februarie.

Cei născuți toamna sunt atletici și trăiesc mai mult. De asemenea, studiile au arătat că aceștia sunt predispuși mai mult la depresii decât cei născuți iarna. O cercetare din cadrul Universității din Chicago a arătat că oamenii care au trecut pragul de 100 de ani între 1880 și 1895 veniseră pe lume în perioada septembrie - noiembrie. Să nu uităm că bebelușii de toamnă sunt mai puternici decât cei născuți primăvara, dovadă sportivii Zlatan Ibrahimović și Derrick Rose, care se aniversează în octombrie.

Primăvara le aduce optimism și capacitate de lider. Cei născuți în perioada aprilie-mai vor putea deveni directori în timp ce copiii născuți vara au mai puține șanse. Poate că în anotimpul fierbinte ești mai preocupat de soare și nisip și mai puțin de viitorul tău în carieră. Profesorul Maurice Levi spune că totul are de a face cu organizarea anului școlar. Copiii aduși pe lume primăvara vor fi cei mai mari din clasă, motiv pentru care unii profesori vor avea tendința de a le oferi o mai mare încredere, oferindu-le responsabilități.

Vara ar trebui să le ofere o stare de spirit optimistă celor născuți în lunile călduroase. Contrar, acești indivizi pot avea tendința de a dezvolta un temperament schimbător. Așadar nu prea există avantaje pentru aceștia...cel puțin așa spun cercetătorii.

În articolul

Și anotimpurile ne influențează! Ce spune perioada anului în care te-ai născut despre tine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x