Își caută familia din Maramureş! Marele actor de la Hollywood, Harvey Keitel, a venit în România și s-a îndrăgostit de vișinată

Publicat pe 07.07.2017 la 08:37 Actualizat pe 07.07.2017 la 13:08

Născut la New York, este pentru prima dată când Harvey Keitel ajunge în Maramureşul mamei sale.

Foto: hepta.ro

Actor celebru de la Hollywood, Harvey Keitel a ajuns, pentru prima dată, în Maramureş, pe meleagurile natale ale mamei sale. A fost încântat de frumuseţea şi tradiţiile zonei, dar şi de… vişinată!

Născut la New York, este pentru prima dată când Harvey Keitel ajunge în Maramureşul mamei sale. Autorităţile din Leordina i-au acordat celebrului actorul - titlul de cetăţean de onoare al comunei şi i-au dăruit un costum popular tradiţional.

După ce a văzut unde s-a născut mama sa, Keitel a mers şi la Conacul Drahneilor din Ruscova. Aici, gazdele l-au întâmpinat cu bucate alese. Salam din carne de caprioară şi mistreţ, dar şi mamaligă cu jumări sau tradiţionalele sarmale.

”M-am gândit mult la faptul că mama mea a umblat pe aceste străzi din Leordina. Aşa că întotdeauna mi-a rămas în minte imaginea mamei de fată care venea din Leordina în New York, împreună cu surorile mele. Am vrut să găsesc unde a umblat mama”.

Harvey Keitel a fost nominalizat la Oscar şi Globul de Aur şi a jucat în filmele marilor regizori Martin Scorsese, Ridley Scott, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez sau James Mangold. Acum se află în România pentru filmarile la o nouă producţie, "See you soon", o poveste de dragoste modernă, în care joacă împreună cu Liam McIntyre, protagonistul din "Spartacus".

Mai multe despre vizita actorului în Maramureș aflați din reportajul realizat de echipa Observator.

În articolul

Își caută familia din Maramureş! Marele actor de la Hollywood, Harvey Keitel, a venit în România și s-a îndrăgostit de vișinată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x