INFARCT! Membrul unei trupe LEGENDARE s-a prăbuşit pe scenă, în timpul reprezentaţiei!

Publicat pe 12.07.2016 la 10:06 Actualizat pe 12.07.2016 la 10:20

Joe Perry, chitaristul celebrei formații Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă, duminică noaptea, în timpul unui concert din Brooklyn susținut alături de prietenii săi.

Joe Perry, chitaristul celebrei formații Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă, duminică noaptea, în timpul unui concert din Brooklyn susținut alături de prietenii săi, Alice Cooper și Johnny Depp din trupa The Hollywood Vampires, conform publicației The New York Times.Joe Perry, 65 de ani, susținea un concert la Ford Amphitheater, Coney Island Boardwalk, alături de Hollywood Vampires, supergrup din care mai fac parte, în afară de Alice Cooper și Johnny Depp și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) și Matt Sorum (Guns N' Roses și Velvet Revolver).

Perry nu s-a simțit bine în timpul concertului, conform relatărilor fanilor și, după ce a cântat o perioadă de timp stând jos, pe platforma tobelor, s-a ridicat în picioare și s-a îndreptat spre partea din spate a scenei unde s-a prăbușit. El a fost resuscitat pe loc de polițiști care asigurau securitatea evenimentului și a fost transportat la un spital din Coney Island unde a fost internat în stare critică.

Ulterior, starea sa a devenit stabilă. "Joe Perry este stabil și se odihnește. Frații săi din Hollywood Vampires și fanii îi doresc însănătoșire rapidă", conform unui purtător de cuvânt al formației.

Joe Perry este membru fondator și principalul chitarist al formației Aerosmith, alături de care cântă din 1970. Trupa Aerosmith a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, iar Joe Perry și solistul Steven Tyler au fost primiți în rândurile Songwriters Hall of Fame în 2013. Cel mai nou album Aerosmith, "Music From Another Dimension!", a fost lansat în 2012.

Joe Perry a lansat și câteva albume solo dar și alături de formația sa, Joe Perry Project.

Formația Hollywood Vampires, care a concertat recent și în România, a fost înființată în 2015 de Perry, Alice Cooper și Johnny Depp ca pe un omagiu adus muzicii rock din anii '70 și rockerilor din acea generație care nu se mai află printre noi.

În articolul

INFARCT! Membrul unei trupe LEGENDARE s-a prăbuşit pe scenă, în timpul reprezentaţiei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x