Intact Media Academy începe luni, 28 septembrie, o nouă serie de cursuri de Prezentator TV

Publicat pe 22.09.2015 la 14:11 Actualizat pe 22.09.2015 la 14:16

Este ultima săptămână în care te poți înscrie la cursurile de Prezentator TV, din cadrul Intact Media Academy, care vor lua startul pe 28 septembrie.

Este ultima săptămână în care te poți înscrie la cursurile de Prezentator TV, din cadrul Intact Media Academy, care vor lua startul pe 28 septembrie.

Află de la vedete cum să devii vedetă – Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Dani Oțil, Cristi Brancu sunt numai câteva dintre numele sonore care îi îndrumă pe cei dornici să-și construiască o carieră în televiziune.

Intact Media Academy își va deschide porțile luni pentru cea de-a treisprezecea serie de cursanți. Peste 100 de absolvenți și-au început deja o carieră în televiziune, o mare parte dintre aceștia aflându-se în redacțiile știrilor Observator și Antena 3, la Antena Stars alături de Cristi Brancu, la ”Neața” alături de Răzvan și Dani, la Acces Direct sau la celelalte emisiuni din cadrul trustului Intact Media Group.

George Tănase, absolvent al celei de-a noua serii de la Intact Media Academy, are acum propria emisiune pe ZU TV, ”Tânăr și nedumerit”.

Echipa de traineri care îi va ghida pe noii studenți ai școlii este formată din cei mai buni profesioniști din mass-media - Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Carmen Avram, Cristi Brancu, Mihai Gâdea, Mihaela Călin, Valentin Butnaru Sabina Iosub, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Ovidiu Gyarmath, Adrian Popa, Vali Căloiu, Leo Moga, Sebastian Boteanu, Trestiana Cristian, Aurelian Ciocan.

„Pe când doar visam la un debut în televiziune, ar fi fost o șansă uriașă să pot învăța într-o astfel de școală a elitelor media cum este în Intact Media Academy! Pe vremea aceea nici nu îndrăzneam să visez să stau față în față cu cei mai buni! Am fost mândră că trustul Intact, unde și eu am crescut profesional, și-a asumat acest rol decisiv de a forma viitori profesioniști media. Tot ce am învățat în 17 ani de carieră și în stagiile de pregătire de la CNN și BBC am dorit să găsească tinerii la Intact Media Academy!", a declarat Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Află mai multe pe www.intactmediaacademy.ro.

În articolul

Intact Media Academy începe luni, 28 septembrie, o nouă serie de cursuri de Prezentator TV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x