Intre ei ies scantei chiar si dupa 10 ani de relatie: Harisson Ford si Calista Flockhart se iubesc ca la inceput

Publicat pe 04.09.2012 la 09:34 Actualizat pe 04.09.2012 la 14:24

Se cunosc de 10 ani si totusi sunt la fel de indragostiti ca la inceput. La 70 de ani, Harrison Ford isi rasfata sotia, pe actrita Calista Flockhart, ca la inceputul relatiei. Actorul din Indiana Jones nu ezita sa o sarute in public, cu orice ocazie, demonstrand ca iubirea nu are varsta.

Dupa 8 ani de relatie si mai mult de un an de logodna, cei doi actori au spus „DA” in 2010, la Santa Fe, in cadrul unei ceremonii in aer liber. Lipsiti de prejudecati si de pretentii, cei doi au ales haine casual pentru cea mai importanta zi din viata lor: el a purtat jeansi, ea o rochie de vara alba.

A fost o dragoste care s-a infiripat pe covorul rosu, cand cei doi s-au intalnit la Globurile de Aur, in 2002. Un an mai tarziu, se intalneau in mod oficial, fara sa tina cont de gura lumii, care critica relatia dintre doua persoane nascute in „ere” diferite. Calista declara acum cativa ani chiar ca diferenta de varsta este lipsita de importanta pentru ea: „Uneori chiar ma gandesc: >. Nu are niciun impact asupra relatiei noastre”.

Mai mult, protagonista serialului „Ally McBeal” declara pentru People in 2003 ca desi Harrison Ford e un barbat matur, uneori arata ca un pustan: „Imi place cum arata la primele ore ale diminetii. Nu e frumos...e mai degraba dragut. Arata ca un baietel. Stii cand te trezesti dimineata si ai ochii umflati si arati vulnerabil? Asa arata el”.

Cei doi au impreuna un copil de 9 ani, adoptat de actrita din ipostaza de mama singura, inaintea relatiei ei cu actorul.

Pe Calista Flockhart o puteti vedea din 17 septembrie, in serialul care i-a propulsat cariera, „Ally McBeal”, la Euforia TV!

În articolul

Intre ei ies scantei chiar si dupa 10 ani de relatie: Harisson Ford si Calista Flockhart se iubesc ca la inceput

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x