Invata sa pari mai slaba, purtand hainele potrivite!

Publicat pe 06.09.2011 la 11:46

5 kilograme in plus sau in minus nu se regasesc intotdeauna pe linia cantarului, ci in ochii celor care te privesc, pentru ca modul in care te imbraci poate crea fie iluzia ca esti o femeie supla, fie una ceva mai plinuta.

Marimea potrivita

Poate crezi ca cel mai simplu lucru este sa iti alegi ceva pe masura ta, insa multe femei gresesc prin faptul ca isi cumpara haine fie cu un numar mai mare sau cu un numar mai mic decat le-ar trebui. Hainele un pic mai largute sunt mai comode si iti pot ascunde rontunjimile, insa te pot face sa pari si mai mare decat esti de fapt.

Asa ca nu te ascunde in spatele unor haine lalai, pentru ca nu te avantajeaza. Pe de alta parte, nici nu alege haine prea stramte in care sa te chinuiesti sa incapi. Chiar daca dupa cinci minute de efort vei reusi sa tragi fiermoarul la blugii skinny pe care cu greu i-ai tras pe tine, faptul ca arata de parca ar putea plezni in orice moment te poate face sa pari de fapt mai grasuta.

Decolteu in forma de V

Poate crezi ca ce porti in jurul gatului nu tepoate subtia sau ingrasa. Nimic mai neadevarat. Anumite bluze te pot face sa pari mai micuta de inaltime sau mai plinuta.

Daca vrei sa creezi senzatia de alungire si suplete, opteaza pentru bluze, tricori sau camasi cu un decolteu in forma de V pentru ca se creeaza astfel o linie verticala care te face sa pari mai slaba.

Lungimea fustei

Nu trebuie sa iti iei o fusta pana in pamant pentru a-ti ascunde picioarele mai rotofeie, dar nici nu purta o fusta foarte scurta, indiferent de cat de inalte sunt tocurile pe care i le asortezi.

Cea mai buna lungime este fie exact deasupra, fie sub genunchi. Alege fustele in forma de A sau pe cele drepte si evita-le pe cele crete sau care par mai pline, pentru ca iti vor confesi si mai mult volum pe solduri.

Pantofi cu toc si vaful ascutit

O linie lunga a piciorului creeaza si impresia de suplete, deci pentru un maximum de efect, alege o pereche simpla de pantofi, cu tocuri inalte si varful ascutit.

Nu inseamna ca trebuie sa te cocotezi pe ceva pe care abia poti merge, ci cat sa te simti confortabil. Chiar si un toc micut iti schimba postura, iar daca exagerezi si alegi tocuri prea inalte, vei parea lipsita de echilibru, chiar daca esti foarte indemanatica in mers.

Liniile verticale

Renunta la hainele inflorate sau cu bulinute si opteaza pentru simplitatea liniilor. Cand o femeie pare mai inalta, ea pare si mai slaba, iar liniile verticale creeaza exact acea impresie de inaltime si alungire.

Nu trebuie sa iti cumperi doar haine in dungi, insa le poti alege pe cele a caror cusaturi sau linia materialului ofera impresia de verticalitate.

Citeste si a1.ro!

Foto: telegraph.co.uk

forevermissvanity.com

freenewfashiondesign.com

shopatlime.typepad.com

aliexpress.com

În articolul

Invata sa pari mai slaba, purtand hainele potrivite!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x