Johnny Depp, decis să descopere misterul morţii celor mai celebri rapperi: Tupac şi Notorious BIG

Publicat pe 08.09.2016 la 12:46 Actualizat pe 08.09.2016 la 13:15

Johnny Depp îl va interpreta pe detectivul care a cercetat moartea lui Tupac şi Notorious BI.

Johnny Depp îl va interpreta pe detectivul care a cercetat moartea rapperilor Tupac şi Notorious BIG

Actorul Johnny Depp îl va interpreta pe detectivul Russell Poole, care s-a ocupat de cazurile deceselor rapperilor americani Tupac şi Notorious BIG, în filmul ”Labyrinth”, care va fi regizat de Brad Furman şi se va baza pe cartea cu acelaşi titlu, scrisă de jurnalistul de investigaţii Randall Sullivan, informează nme.com.

Detectivul Russell Poole a crezut că ofiţeri din Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD) au fost responsabili pentru decesele rapperilor. Însă teoria detectivului, potrivit căreia ”poliţişti gangsteri” au fost în spatele morţii rapperilor Tupac şi BIG, a fost invalidată de mai multe surse legale, inclusiv de poliţistul Greg Kading.

După ce teoria lui Poole a fost făcută publică, Kading a investigat crimele, în anul 2006. El a spus că bande rivale au fost responsabile, şi nu poliţişti.

”Labyrinth” este primul film în care va apărea Johnny Depp după ce actorul a divorţat de Amber Heard, în luna august.

Johnny Depp, în vârstă de 53 de ani, a negat tot timpul acuzaţiile formulate de Amber Heard, care a declarat că a fost agresiv atât fizic, cât şi verbal în timpul întregii lor relaţii. Actriţa, în vârstă de 30 de ani, a depus actele pentru divorţ în luna mai şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului. Cuplul, care a fost căsătorit mai puţin de 18 luni, a ajuns, recent, la un acord financiar privind divorţul.

Născut pe 16 iunie 1971, Tupac Amaru Shakur, cunoscut şi sub numele de 2Pac, Makaveli şi Pac, a fost un artist american renumit pentru muzica sa, stilul lui de rap. Artistul a fost inclus în Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar în America.

Rapperul a fost împuşcat în Las Vegas, după ce a fost implicat într-o ceartă la un hotel, şi şi-a pierdut viaţa şase zile mai târziu, la University Medical Center of Southern Nevada, pe 13 septembrie 1996, la vârsta de 25 de ani.

Născut pe 21 mai 1972, Christopher George Latore Wallace, cunoscut sub numele de scenă The Notorious B.I.G., Biggie sau Biggie Smalls a debutat cu albumul ”Ready to Die”, în anul 1994. Anul următor, împreună cu câţiva prieteni din copilărie, artistul a format grupul Junior M.A.F.I.A.. Rapperul a fost împuşcat mortal pe 9 martie 1997, în Los Angeles, la vârsta de 24 de ani.

În articolul

Johnny Depp, decis să descopere misterul morţii celor mai celebri rapperi: Tupac şi Notorious BIG

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x