LOVITURĂ GREA pentru Brad Pitt! Ce VESTE a primit starul la trei luni de la divorțul de Angelina Jolie

Publicat pe 08.12.2016 la 19:10 Actualizat pe 08.12.2016 la 19:18

Cererea depusa de Brad Pitt instantei americane a fost respinsa!

hepta.ro

Cererea prin care actorul Brad Pitt a solicitat instanţei americane să nu facă publice documentele prezentate în cadrul procesului său de divorţ, inclusiv cele aferente custodiei celor şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie, a fost respinsă miercuri de un judecător din Los Angeles.

Richard Burdge Jr., judecător la Tribunalul Superior din Los Angeles, a respins solicitarea lui Brad Pitt în cadrul unei audieri demarate în procedură de urgenţă. Brad Pitt şi Angelina Jolie nu au fost prezenţi la acea audiere, potrivit Reuters..

Deşi judecătorul Richard Burdge Jr. a refuzat sigilarea întregului dosar, el a spus că va lua în considerare solicitările ce vizează anumite documente din acest proces, ţinând cont de faptul că toţi cei şase copii ai soţilor Jolie-Pitt sunt minori.

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne - încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului. Potrivit unor documente depuse în instanţă, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie, luni, custodie unică.

Potrivit aceloraşi documente, dezvăluite în emisiunea ”Entertainment Tonight”, actorul Brad Pitt va continua să beneficieze de ”vizite terapeutice” pentru a-şi vedea copiii, conform unei înţelegeri încheiate de cei doi actori pe 2 octombrie, însă vizitele sale vor depinde de permisiunea psihologului familiei, care ”va avea în vedere în toate situaţiile interesul minorilor” şi care va decide dacă cei şase minori doresc sau nu doresc să îşi revadă tatăl.

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţie şi FBI.

După o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat, Angelina Jolie a depus în instanţă, în septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Brad Pitt.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt dorea să obţină custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

LOVITURĂ GREA pentru Brad Pitt! Ce VESTE a primit starul la trei luni de la divorțul de Angelina Jolie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x