10 lucruri pe care nu le știai despre vedetele favorite. Te vor face să le iubești și mai mult, garantat!

Publicat pe 16.06.2014 la 12:12 Actualizat pe 16.06.2014 la 12:48

Dacă până acum le admirai pentru etica profesională, look-ul stilat și replicile inteligente din interviuri, află că mai există 10 motive pentru care următoarele staruri sunt de aplaudat:

Dacă până acum le admirai pentru etica profesională, look-ul stilat și replicile inteligente din interviuri, află că mai există 10 motive pentru care următoarele staruri sunt de aplaudat:

Johnny Depp călătorește întotdeauna cu faimosul costum Jack Sparrow la el, în caz că vrea să facă vizite spontane la spitale pentru copii. De multe ori merge și la Disneyland unde se costumează în Jack și își face timp să acorde autografe.

Restaurantul lui Jon Bon Jovi, „Soul Kitchen”, nu are prețuri în meniu. În schimb, poți face donații pe care le stabilești singur pentru ceea ce ai consumat sau poți să te oferi voluntar în bucătărie.

Marilyn Manson a făcut un gest de neuitat pentru un copil care suferea de cancer: „În 2000, fratele meu a avut ocazia să-l cunoască. I-a adus tot felul de suveniruri și a stat de vorbă cu el ore întregi, s-a jucat cu el, chiar au cântat la chitară împreună. Toate în casă, la noi. Fratele meu a murit trei săptămâni mai târziu, îmbrăcat într-un tricou M.M”

Rebecca Black a donat toate veniturile din vânzările „Friday” pentru a ajuta sinistrații din Japonia.

După ce a fost martor la un accident rutier, în care șoferul a fugit de la locul faptei, Tom Cruise a chemat paramedicii și a stat cu victima, conducând-o la spital. Mai mult, a plătit cheltuielile de spital, în valoare de 7000 de dolari, când a văzut că nu avea asigurare medicală.

Tom Hanks a acceptat să facă poze cu un fan pentru un album mai deosebit. Băiatul se prefăcea că este beat, în timp ce Hanks avea grijă de el.

Keanu Reeves a dat 75 de milioane de dolari din salariul său pentru seria Matrix echipei de efecte speciale și le-a cumpărat tuturor motociclete Harley Davidson.

Acum 20 de ani, când Zack Galifianakis era un anonim, și-a făcut o prietenă neașteptată la curățătorie. Mimi, bătrânica de 87 de ani (în prezent), supraviețuia din bacșișurile clienților de aici. După succesul primului film Hangover, Zack nu a uitat să o viziteze pe bătrână iar când aceasta a rămas pe străzi, i-a găsit o garsonieră și a plătit pentru chirie și utilități. Prietena lui, Renee Zelwegger, a ajutat-o să decoreze apartamentul iar astăzi, Zack o ia cu el la premiere de film.

Emma Watson i-a făcut o bucurie nesperată unui copil îmbrăcat în Harry Potter de Halloween. Actrița s-a apropiat de băiețel și i-a spus: „Cumva ești Harry Potter? Ce bine, pentru că eu sunt Hermione Granger și suntem cei mai bun prieteni!”. Apoi, Emma l-a îmbrățișat cu putere pe băiat.

Înainte de lansarea celei de-a patra cărți Harry Potter, J.K. Rowling a scris sfârșitul pentru o fetiță care suferea de leucemie. Micuța nu a mai apucat să citească mailul și informațiile, așa că scriitoarea a inventat un caracter cu numele ei, sortat în casa Cercetașilor.

În articolul

10 lucruri pe care nu le știai despre vedetele favorite. Te vor face să le iubești și mai mult, garantat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x