9 lucruri pe care regretăm că le-am așteptat cu nerăbdare în copilărie

Publicat pe 04.05.2014 la 14:36 Actualizat pe 04.05.2014 la 15:20

Când erai în liceu, femeile din viața ta erau instant idoli. Frumoase, aranjate, mereu grăbite să-și pună dresurile și pantofii cu toc și lenevind nopțile în fața televizorului ore în șir... abia așteptai să mai crești un pic. Acum realizezi că o parte din lucrurile acelea atât de glam sunt de fapt o bătaie de cap:

Hepta

Când erai în liceu, femeile din viața ta erau instant idoli. Frumoase, aranjate, mereu grăbite să-și pună dresurile și pantofii cu toc și lenevind nopțile în fața televizorului ore în șir... abia așteptai să mai crești un pic. Acum realizezi că o parte din lucrurile acelea atât de glam sunt de fapt o bătaie de cap:

1. Hainele office

Când erai mică visai la deux-piece-ul mamei. Acum, ținuta de muncă este un disconfort enervant. Fusta conică își restrânge mișcările, cămașa și blazerul obligatoriu au devenit plictisitoare... ce bine era pe vremea când colanții și geaca de blugi erau tot universul tău.

2. Nopțile albe

În adolescență, te înfuriai când părinții ăși stingeau televizorul pentru că a doua zi ai „școală”. Abia așteptai să fii pe picioarele tale cu un job pentru a pierde nopți în șir. Realitatea este că acum, când te afli în această situație, te prinde somnul la ora 22.00, în fața calculatorului. Nici nu te gândești la distracție!

3. Menstruația

Când toate colegele tale au avut prima menstruație nu ai mai putut de invidie. Acum erau femei în toată regula! Erai nerăbdătoare să ți se întâmple și ție... numai pentru ca atunci să realizezi că vei avea parte de crampe și balonare zile întregi.

4. Propriul apartament

Viața fabuloasă a femeilor independente de la televizor care trăiau singure în propriul apartament a devenit un coșmar pe măsură ce ai crescut. Ușor, ușor, ai realizat că nu îți poți permite chiria de una singură și așa te-ai pricopsit cu trei colegi enervanți de apartament și o baie comună.

5. Orice fel de mâncare

În adolescență, visai să mănânci toată ziua chipsuri, înghețată, acadele și popcorn. Odată ce ai experimentat viața de adult ai înțeles că mult mai sănătoase și gustoase sunt salatele, pastele și carnea gătită în zeci de feluri savuroase.

6. Tocurile

Pantofii cu tocuri cui vor rămâne, pentru totdeauna, apogeul încălțămintei pentru femei. Nimeni nu le poate nega frumusețea, motiv pentru caer ți-ai petrecut multe zile din copilărie visând la ziua când vei putea încălța prima ta pereche. Acum, nu știi cum să îi porți cât mai puțin și ești obligată să ai la tine balerini de schimb și plasturi.

7. Machiajul

Machiajul a părut dintotdeauna o activitate distractivă, relaxantă, un ritual incitant. De fapt, sunt ani buni de când ai realizat că anticearcănul și fondul de ten au devenit obligatorii pentru că cei din jur nu te mai recunosc fără ele.

8. Sutienul

Înainte ai fi făcut orice ca să porți unul, fiind extrem de sexy și feminin. Acum, profiți de timpul petrecut acasă, unde nu trebuie să porți piesa restrictivă.

9. Poșeta

O poșetă, o geantă, un clutch - le vroiam pe toate! De curând am realizat că un astfel de accesoriu pune presiune pe umeri și spate, fără sp mai vorbim de faptul că nu mai ai aceeași libertate de mișcare.


În articolul

9 lucruri pe care regretăm că le-am așteptat cu nerăbdare în copilărie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x