Machiaj in culori dulci, romantice

Publicat pe 25.04.2011 la 12:58

Lasa-te mangaiata de razele blande ale soarelui, poarta rochii inflorate, bentite de par si machiaje in culori dulci. Aceasta este deviza noului sezon!

Culoarea spune multe despre modul in care o femeie se reinventeaza in fiecare zi - hainele, coafura si nuanta parului, fardurile, rujul. Si ce poate fi mai la indemana decat sa schimbi fardurile?

Creeaza contraste jucause, neasteptate si nu te teme sa incalci regulile. Poti purta culori vii in timpul zilei si nuante nude, neutre, seara, asortate la negru.

Iata cateva sfaturi usor de aplicat:

Alege-ti culoarea rujului in functie de starea de spirit. Daca te simti dulce ca o bomboana, alege o nuanta de roz sau mov. Te simti indrazneata? Atunci fa o declaratie purtand rosu sau un corai vioi. Iar daca te afli intr-o dispozitie clasica, pariaza pe un maro elegant si sofisticat.

"Aplica glossul pe centrul buzelor si netezeste-l usor catre colturile gurii cu tubul aplicator sau varfurile degetelor. Poti combina culorile ca un adevarat make-up artist pentru a obtine noi efecte de culoare", spune Nick Barna, make-up artist Maybelline NY.

Foloseste pe pleoape un creion auriu sau roz pal, iar sub arcada un creion alb, pentru un veritabil efect de lifting al ochiului. Pleoapele luminoase dau senzatia de ochi odihniti.

Traseaza o linie deasupra genelor cu un creion de ochi colorat si apoi foloseste un buretel pentru fardul de ochi pentru a estompa si intinde putin culoarea, de la gene spre centrul pleoapei. Efectul va fi uluitor!

Tot articolul, in Revista Felicia !
foto: Hepta.ro

În articolul

Machiaj in culori dulci, romantice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x