Madonna, reacţie virluentă la adresa celor ce vor să facă un film despre începuturile artistice: " Un șarlatan și un prost!"

Publicat pe 27.04.2017 la 08:13 Actualizat pe 27.04.2017 la 09:21

Filmul se concentrează pe viata Madonnei Louise Ciccone dupa plecarea din Michiganul natal.

Madonna este furioasă pe proiectul Universal Studios de a realiza un film despre perioada petrecută de ea la New York, la începutul anilor '80 - calificându-l drept "șarlatan" pe oricine s-ar aventura într-o astfel de inițiativă.

"Nimeni nu știe ce știu și ce am văzut. Doar eu îmi pot spune povestea", a scris Madonna pe Instagram, reacționând la zvonurile că studiourile hollywoodiene pregătesc un film despre începuturile carierei sale.

"Oricine încearcă este un șarlatan și un prost. În căutarea satisfacției imediate, fără a munci. Este o boală a societății noastre", a precizat artista.

Filmul, intitulat "Blonde Ambition" — după turneul său mondial provocator din 1990 — o are drept scenaristă pe Elyse Hollander, fostă regizoare adjunctă la filmul "Birdman" de Alejandro Inarritu, recompensat cu premiul Oscar în 2015.

Reacția Madonnei vine după ce revista The Hollywood Reporter, specializată în știri despre lumea filmului, a scris luni că Studiourile Universal vor realiza proiectul.

Filmul se concentrează pe viața Madonnei Louise Ciccone după plecarea din Michiganul natal, atunci când acesta ajunge la New York, în 1978. O perioadă despre care artista a vorbit din ce în ce mai mult în ultimii ani, evocându-și viața amoroasă, violul sau confruntarea cu o industrie muzicală care tratează femeile ca pe niște obiecte de care te poți dispensa.

Înainte de apariția primului său album în 1983, Madonna a lucrat într-o cafenea Dunkin' Donuts din Times Square, în paralel cu cariera de dansatoare.

Chiar dacă se consideră că multe dintre cântecele sale au fost inspirate de viața sa și i-au fost dedicate multe cărți, până în prezent vedeta de 58 de ani nu a publicat o autobiografie.

Scenariul scris de Hollander s-a clasat în 2016 pe primul loc pe așa numita "Black List", lista celor mai atractive scenarii de la Hollywood care nu au fost încă adaptate pentru marele ecran.

În articolul

Madonna, reacţie virluentă la adresa celor ce vor să facă un film despre începuturile artistice: " Un șarlatan și un prost!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x