Masa de Paşte - Cu ce alimente combini ouăle pentru a nu îngreuna digestia şi în ce cantităţi
Publicat pe 12.04.2017 la 12:07 Actualizat pe 12.04.2017 la 13:46
Echilibru in alimentatie la masa de sarbatoare.
După o lună întreagă de post sau doar o saptamână, în cazul celor ce au ținut post doar în Săptămâna Mare, urmează mesele copioase de Paște și din perioada adiacentă.
Masa de Paște abundă în preparate bazate pe carnea de miel și ouă, motiv pentru care trebuie să ştim cum să ne bucurăm de sărbătoare, fără să ne îmbolnăvim.
Nutriţionistul Cristian Mărgărit a vorbit pentru emisiunea "Prietenii de la 11" despre echilibrul dintre mesele bogate în calorii, hidratare şi mişcare.
Ce alimente nu trebuie să combinăm la masa de Paşte şi în ce cantităţi ar trebui savurate ele, aflaţi din materialul de mai sus.