Mușcat de o cobră la 20 de minute după ce i-a tăiat capul

Publicat pe 23.08.2014 la 19:22 Actualizat pe 23.08.2014 la 19:26

Un bucătar prepara un fel de mâncare din carnea unui șarpe. La 20 de minute însă după ce i-a tăiat capul, cobra „scuipătoare” l-a mușcat de mână.

Cobra

Un bucătar prepara un fel de mâncare din carnea unui șarpe.
La 20 de minute însă după ce i-a tăiat capul, cobra „scuipătoare” l-a mușcat de mână.

Peng Fan din Foshan, provincia Guangdong din sudul Chinei, prepara un fel de mâncare special dintr-o cobră din Indochina.

Capul șarpelui, aruncat la gunoi a fost cel care a mușcat bucătarul, împrăștiindu-i în corp veninul ucigaș.

Târâtoarea fusese porționată pentru a fi preparată sub formă de supă. Acest fel de mâncare este o delicatesă, un fel de mâncare foarte căutat în restaurantele de fițe.

Un client declară: “Luam cina împreună cu soția mea, când am văzut foarte multă agitație. Nu știam ce se întâmplă, însă auzeam strigăte din bucătărie.
Se striga după un medic. În restaurant nu se afla niciunul, iar până la sosirea salvării, bucătarul a murit.
Nu am mai putut mânca.”

Poliția spune că bărbatul a murit înainte de a-i fi administrat anti-veninul.
Victimele acestui tip de șarpe se asfixiază după ce neurotoxinele le paralizează sistemul respirator.

“Este un caz neobișnuit ce pare mai degrabă un accident. Bărbatul a avut o reacție foarte severă la mușcătură.
Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Doar anti-veninul ar fi putut, însă acesta nu i-a fost administrat la timp.
Prepara singur șarpele. A avut ghinion. A fost un accident tragic”, declară unofițer de poliție.

Cobrele “scuipătoare” trăiesc în Asia de Sud, inclusiv în Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Laos și Burma.
Carnea lor este văzută ca o delicatesă, iar pielea este folosită de designeri pentru a face lucruri foarte scumpe.

De multe secole acești șerpi se mănâncă ca delicatese ori sunt folosiți în medicina tradițională.

În articolul Mușcat de o cobră la 20 de minute după ce i-a tăiat capul:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 30 iunie 2025. Scorpionii nu evită riscurile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 iunie 2025. Scorpionii nu evită riscurile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Tradiţii şi superstiţii de Sf. Petru şi Pavel. Ce e bine să facem în 29 iunie pentru a fi feriţi de rele
observatornews.ro
Tradiţii şi superstiţii de Sf. Petru şi Pavel. Ce e bine să facem în 29 iunie pentru a fi feriţi de rele
Cum arată tatăl actriței Ana Bodea. Ce mesaj i-a transmis de ziua lui de naștere. "Sunt și voi fi mereu prințesa ta"
a1.ro
Cum arată tatăl actriței Ana Bodea. Ce mesaj i-a transmis de ziua lui de naștere. "Sunt și voi fi mereu prințesa ta"
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
HelloTaste.ro
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Catine
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
useit.ro
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
“Te măriţi cu mine?” Imaginea cu “Prinţişorul Craiovei” care a surprins pe toată lumea
as.ro
“Te măriţi cu mine?” Imaginea cu “Prinţişorul Craiovei” care a surprins pe toată lumea
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
MediCOOL
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Brad Pitt, prădat de hoți! Mai multe persoane au intrat pe geam și i-au furat lucruri din casă
Spynews
Brad Pitt, prădat de hoți! Mai multe persoane au intrat pe geam și i-au furat lucruri din casă
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
DeParinti
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Când este normal să cadă părul și cât de mult păr e normal să cadă într-o zi
MediCOOL
Când este normal să cadă părul și cât de mult păr e normal să cadă într-o zi
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
HelloTaste
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
close
x