Nu mai e nicio îndoială! Moartea lui George Michael a fost cauzată de....! Poliţiştii au dat verdictul!

Publicat pe 06.02.2017 la 10:40 Actualizat pe 06.02.2017 la 10:51

"Nu exista circumsrante suspicioase".

Poliţia din Marea Britanie a respins ipoteza comiterii unei crime în ancheta ce vizează moartea cântăreţului George Michael, decedat pe 25 decembrie 2016, şi a anunţată că rezultatele testelor toxicologice sunt ”iminente”.

Poliţia din Marea Britanie a respins ipoteza comiterii unei crime în ancheta ce vizează moartea cântăreţului George Michael, decedat pe 25 decembrie 2016, şi a anunţată că rezultatele testelor toxicologice sunt ”iminente”.

Cântăreţul George Michael a fost descoperit decedat la vârsta de 53 de ani în reşedinţa lui din comitatul englez Oxfordshire, pe 25 decembrie, însă cauza decesului artistului nu a fost deocamdată stabilită, în contextul în care prima examinare post-mortem a furnizat rezultate ”neconcludente”.

Duminică, Poliţia din Thames Valley a dat publicităţii un comunicat de presă ce a fost publicat în Mail on Sunday, suplimentul duminical al tablodiului Daily Mail:

”Suntem mulţumiţi să vă anunţăm că nu există circumstanţe suspicioase”, au transmis reprezentanţii poliţiei locale. ”Rezultatele testelor toxicologice sunt iminente”, au adăugat ei.

Fadi Fawaz, iubitul starului britanic, cu care acesta avea o relaţie din anul 2012, a fost chestionat de poliţişti de două ori în ultimele săptămâni. Fadi Fawaz este persoana care a descoperit trupul neînsufleţit al starului pop. Poliţia a precizat că Fadi Fawaz nu face obiectul unei anchete.

Recent, Andros Georgiou, unul dintre verişorii cântăreţului George Michael, a acordat un interviu în care a spus că bănuieşte că artistul a murit în urma unei supradoze accidentale de droguri.

Andros Georgiou a mai spus că muzicianul reîncepuse să consume ”droguri puternice” în ultimele luni de viaţă, dar este convins că George Michael nu s-a sinucis.

Andros Georgiou şi George Michael au fost amândoi dependenţi de cocaină în trecut.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie la vârsta de 53 de ani în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul a murit în urma unei insuficienţe cardiace.

După o examinare post-mortem, în decembrie, Poliţia din Thames Valley a spus că ”teste suplimentare vor fi efectuate” şi că ”rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni”.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

În articolul

Nu mai e nicio îndoială! Moartea lui George Michael a fost cauzată de....! Poliţiştii au dat verdictul!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x