Numerologie: Află ce spune data nașterii despre tine

Publicat pe 04.04.2015 la 11:20 Actualizat pe 04.04.2015 la 11:27

Data nașterii, spun numerologii, este guvernată de un număr care stabilește caracteristicile legate de destinul tău.

connectastro.com

Data nașterii, spun numerologii, este guvernată de un număr care stabilește caracteristicile legate de destinul tău. Calcularea acestui număr se face foarte ușor, fiind folosit un algoritm matematic până se obține un rezultat de o singură cifră, acesta fiind numărul care guvernează destinul tău.

De exemplu, o persoană născută pe 19.03.1950, își va calcula numărul destinului în felul următor:

3 + 19 + 1950 = 1972
1 + 9 + 7 + 2 = 19
1 + 9 = 10
1 + 0 = 1


Așadar, numărul destinului este 1.

1: Despre posesoarele acestui număr se poate spune că sunt persoane foarte active, cu spirit de acțiune. Ești foarte realistă și îți asumi cu maximă responsabilitate sarcinile, fie că este vorba de carieră, fie de familie. Nu lași nimic la voia întâmplării.

2: Ești sensibilă și plină de afecțiune, iar intuiția este punctul tău forte. Cifra 2 este puntea ta către societate și te va ajuta să alegi o mulțime de prietenii și să îți atragi foarte mulți colaboratori pe plan profesional. Cu toate acestea, când starea ta de spirit nu este tocmai bună, ai tendința să devii agitată într-un grup mare de persoane.

3: O zi de naștere cu numărul 3 îți aduce o doză sporită de vitalitate. Energia lui 3 îți permite să te recuperezi rapid după fiecare cădere, fie fizică sau mentală. Ai un talent natural de a te exprima în public și întotdeauna faci o impresie bună.

4: Eşti o persoană inteligentă şi tânjeşti mereu după libertate, fugind de restricţii. Ştii să te bucuri de viaţă, dar îţi doreşti mereu mai mult. În relaţia de cuplu, nu reuşeşti să-ţi exprimi sentimentele. Preferi singurătatea.

5: Te adaptezi uşor oricărei situaţii sau oricărui mediu, asemeni unui cameleon. Eşti foarte populară şi carismatică. Îţi plac aventura şi riscul. Te plictiseşti uşor şi ai nevoie de variaţie în viaţa ta. Pari mai tânăr decât vârsta pe care o ai.

6: Pentru tine sunt foarte importante casa şi familia. Dai dovadă de înţelegere şi compasiune, reuşind să le ridici moralul celorlalţi când sunt la pământ. Uneori ceri prea mult de la tine şi te critici fără motiv, făcându-ţi prea multe griji.

7: Ai o capacitate de analiză bine dezvoltată și ești capabilă de raționamente complicate. Ești sensibilă și intuitivă, iar presentimentele tale se adeveresc adesea. Acest număr al destinului conferă o tendință spre egocentrism și încăpățânare.

8: Scopul tău în viaţă este să faci mulţi bani, fie datorită unui job bine plătit, fie printr-un simplu noroc. Totuşi, dorinţa de a acumula averi poate să dăuneze relaţiei cu partenerul, cu membrii familiei, cu prietenii. Eşti o fire foarte practică, ambiţioasă, perseverentă.

9: Înţelegi foarte bine natura umană. Dai dovadă de compasiune, empatie şi blândeţe, calităţi care te recomandă pentru meserii precum cea de profesor sau psiholog. Prietenia şi iubirea valorează mult mai mult pentru tine decât orice altceva.

În articolul

Numerologie: Află ce spune data nașterii despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x