O mai ții mine pe Geri Halliwell de la Spice Girls? Ce se întâmplă, acum, cu ea

Publicat pe 11.10.2016 la 13:48 Actualizat pe 11.10.2016 la 14:12

Membra trupei Spice Girls, Geri Halliwell, a trecut printr-o transformare incredibila.

Membra trupei Spice Girls, Geri Halliwell, a trecut printr-o transformare incredibilă. La 20 de ani de la lansarea grupului de succes, vedeta și-a schimbat total stilul de viață și se concentrează, acum, asupra planului personal.

La 44 de ani, cântăreaţa Geri Halliwell, membră a grupului Spice Girls, supranumită ”Ginger Spice”, a anunţat că este din nou însărcinată, luni, la un an şi jumătate după căsătoria ei cu magnatul Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull, informează BBC.

Acesta va fi cel de-al doilea copil al artistei britanice, în vârstă de 44 de ani. Ea mai are o fiică, Bluebell Madonna, născută în 2006 din relaţia cu scenaristul Sacha Gervasi.

Geri Halliwell a dezvăluit vestea despre noua ei sarcină prin intermediul unui mesaj şi a unei fotografii publicate pe Instagram.

Mesajul ei a fost urmat de un comunicat al agentului ei de presă, care a confirmat sarcina artistei.

Geri şi Christian sunt absolut încântaţi să anunţe că aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Cuplul este extrem de bucuros şi aşteaptă cu nerăbdare ca familia lor să se mărească”, precizează acel comunicat de presă.

Geri Halliwell a început relaţia cu Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Infiniti Red Bull în februarie 2015. Cuplul s-a căsătorit în mai 2015 în Woburn, un oraş din comitatul britanic Bedfordshire.

Nu se ştie deocamdată cum va influenţa această sarcină presupusul proiect de reunire a grupului Spice Girls, ce ar urma să aibă loc în 2017.

Revenirea grupului, care va conţine doar trei dintre artistele care au alcătuit componenţa originală a trupei, a fost anunţată în vara acestui an printr-o înregistrare video publicată pe internet.

Noua formulă Spice Girls se va numi GEM, după numele celor trei cântăreţe, Geri Halliwell, Mel B şi Emma Bunton.

Melanie Jayne Chisholm sau Mel C pare încă indecisă dacă să se alăture sau nu iniţiativei. Victoria Beckham, la rândul ei, nu dorit să dea un răspuns clar.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra, în anul 1994, şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

Vezi, alături, mai multe foto cu vedeta!

În articolul

O mai ții mine pe Geri Halliwell de la Spice Girls? Ce se întâmplă, acum, cu ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x