„Am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat”! Inspiră-te din rochia de mireasă a Anamariei Stancu Tudor!

Publicat pe 10.06.2015 la 17:58 Actualizat pe 10.06.2015 la 18:02

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project, Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum. Alături de familie și câțiva prieteni foarte apropiați, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios: ”A fost o nuntă atipică”

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project, Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum. Alături de familie și câțiva prieteni foarte apropiați, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios: ”A fost o nuntă atipică”, spune prezentatoarea de la Antena 1, ”nu am respectat nicio tradiție, exceptând faptul că am aruncat buchetul de mireasă. Totul a avut loc într-un cadru restrâns cu cei mai apropiați oameni. Pentru că noi am făcut cununia civilă anul trecut în septembrie, de data aceasta au urmat cununia religioasă și petrecerea. Ne-am dorit foarte mult să fie o petrecere destinsă. Nu am vrut ca nunta să fie un secret, dar nici nu am făcut paradă cu asta, am vrut sa fie doar pentru noi și apropiații noștri.”

Anamaria mai povestește că a fost o mireasă calmă și că până și alegerea rochiei a fost una ușoară, care nu s-a transformat într-o cursă nebunească. ”Nu m-am transformat într-o ”bridezilla”, ba chiar am fost foarte relaxată”, spune ea, ”am lăsat lucrurile să vină de la sine. Știu ca mai toate miresele caută luni în șir rochia perfectă, dar eu am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat, a fost prima rochie pe care am vazut-o, pe care am probat-o și pe care am cumparat-o.”

În schimb, costumul mirelui a generat cele mai multe probleme și discuții. Amuzată, Anamaria povestește că lui Tudor nu îi place să poarte costume, dar pentru că nu se putea prezenta la propria nuntă în pantaloni scurți sau trening, acesta s-a văzut nevoit să găsească o soluție. ”După îndelungi discuții, am ajuns într-un sfârșit la un numitor comun și și-a făcut la comandă o ținută care să se potrivească oarecum cu rochia mea. Și da, pot spune că am avut nunta la care am visat”, încheie Anamaria.

În articolul

„Am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat”! Inspiră-te din rochia de mireasă a Anamariei Stancu Tudor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x