O oră acolo, șapte ani aici! Filmul lunii noiembrie, "Interstellar", te poartă într-o călătorie dincolo de timp și spațiu!

Publicat pe 29.10.2014 la 22:29 Actualizat pe 29.10.2014 la 22:54

„Interstellar” este, cu siguranță, cel mai așteptat film al lunii noiembrie. Nu doar distribuția te convinge să-l vezi la cinema - Matthew McConaughey și Anne Hathaway în rolurile principale - ci și subiectul fascinant - o călătorie în necunoscut, dincolo de spațiu și timp, în căutarea unui nou cămin pentru oameni!

„Interstellar” este, cu siguranță, cel mai așteptat film al lunii noiembrie. Nu doar distribuția promite - Matthew McConaughey și Anne Hathaway apar în rolurile principale - ci și subiectul fascinant - o călătorie în necunoscut, dincolo de spațiu și timp, în căutarea unui nou cămin pentru oameni!

Acțiunea se petrece în viitorul apropiat, după ce Pământul a fost devastat de secetă și foame. Nu mai există hrană suficientă pentru populație iar schimbările climatice au afectat peste măsură planeta. În acest context, al extincției iminente a oamenilor, se găsește o ruptură în continuum-ul spațiu timp care le-ar garanta supraviețuirea.

Un grup de exploratori va trebui să călătorească dincolo de Sistemul Solar cunoscut pentur a găsi o planetă unde se poate locui. Matthew McConaughey, câștigător al unui Premiu Oscar și al unui Glob de Aur, joacă rolul lui Cooper, pilotul navei Endurance, mijlocul de transport al grupului.

Totuși, odată ce aceștia pășesc în gaura de vierme, timpul se transformă, iar o oră în Univers reprezintă șapte ani pe Pământ. Așadar, dacă vor să aibă o șansă de a salva omenirea, trebuie să se grăbească. Pentru Coop, misiunea e și mai grea, el fiind nevoit să aleagă între a fi erou sau a fi tată.

În articolul

O oră acolo, șapte ani aici! Filmul lunii noiembrie, "Interstellar", te poartă într-o călătorie dincolo de timp și spațiu!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x