(P) Ați încercat pictatul pe numere? Este simplu și satisfăcător!

Publicat pe 20.07.2021 la 07:51 Actualizat pe 20.07.2021 la 17:54

Ori de câte ori v-ați gândit la o activitate extra, ați avut în minte plecări în locuri noi sau ce faceți de obicei: plimbat, shopping, un sport. Poate că timpul liber îl puteți fructifica și altfel. Pictura pe numere este aici pentru asta!

Presupune o corespondență între numere și culori ce poate fi făcută extrem de simplă. Harta de pe pânză vă ajută. Pe pânza din bumbac schița numerotată vă ghidează despre unde și ce culoare să aplicați. Respectați acest contur și, la final, obțineți un tablou perfect.

Pictorul Fericit vă tentează cu picturi diverse

Unul din e-shop-urile de nișă, Pictorul Fericit, aduce în atenția publicului o gamă diversă de picturi pe numere. Acestea sunt dedicate publicului larg, fie vorba de femei sau bărbați, cu tematici adaptate. Există însă și o categorie aparte, dedicată celor mici. Principiul este același, însă pânza este mai mică ca dimensiuni, de 30x40 cm față de cele de 40x50 cm pentru adulți.

Pot fi alese cele cu motive florale, cu personaje, peisaje, dar și reproducerile după marile opere de artă. Cum ar fi să aveți acasă o reproducere după Van Gogh sau Klimt? Iar aceasta să fie creată cu efortul vostru propriu? O astfel de experiență este fără doar și poate unică și interesantă.

Cine pictează, hrană pentru suflet câștigă

Se știe despre pictură și artă în general că este hrană pentru suflet. Include și terapia culorilor și, deși este o muncă statică, vine cu un antrenament al răbdării și exersare a unor skill-uri. Este un exercițiu excelent atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, poate chiar o activitate de familie.

De asemenea interesant și atractiv este că ofertele celor de la Pictorul Fericit nu se lasă așteptate. Stocul cuprinde tematică religioasă de asemenea, picturi cu flori sau cu diverse personaje îndrăgite. Alături de acestea, de la aceeași sursă veți găsi și grunduri, lianti, slagmetal si multe accesorii de pictat. Cei care își exersează talentul la pictat, pot alege de aici implicit pânzele de bumbac sau in, întinse pe șasiu. Au dimensiuni variate și sunt startul unor picturi ce expun talentul în toată splendoarea sa. Fie că sunteți începători sau mai avansați, Pictorul Fericit vă ajută cu tot stocul de produse necesare, șevalete sau alte accesorii.

Pentru cei din Suceava depozitul Pictorul Fericit cu stocul de peste 5000 de picturi poate fi vizitat, de unde să vă alegeți pe loc picturile dorite. Comenzile online sunt însă pentru toată lumea. Oferta curentă prevede transport gratuit pentru orice comandă mai mare de 99 de lei, oriunde în țară. Puteți solicita asistență la preluarea comenzii, telefonic, dacă este cazul.

Pictura stârnește emoții cum greu vă vine să credeți. Încercați, inițiați copiii în această lume sau bucurați-vă chiar voi de posibilitatea de a vă crea propriile tablouri cu care decorați casa.

În articolul

(P) Ați încercat pictatul pe numere? Este simplu și satisfăcător!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Taurii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"
a1.ro
Fetița din imagine în port popular este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și are o familie numeroasă. Crezi că o recunoști?
Catine
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
retetefeldefel.ro
Tort cu alune și cafea
useit.ro
Urmele „de urs” ale unui strămoș uman au derutat experții. Ce au descoperit despre specia misterioasă: „Am fost îngrijorați”
as.ro
TV Happy
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce urare i-a făcut Bianca Drăgușanu mamei sale! Madi Dragoș își sărbătorește azi ziua de naștere