Cautare: 1337 rezultate dupa tagul "artist"

Star Matinal. Despărțirea l-a schimbat total pe Cezar Ouatu

acum 11 minute

Cezar Ouatu trece prin cea mai grea perioadă din viaţa sa, după despărţirea de Andreea Vilău. Artistul este răvăşit după despărţirea de fosta iubită! Haideţi să vedem şi noi cum a fost surprins.

Star Matinal. What's Up, comportament ciudat în plină stradă

acum 14 minute

What's Up implicat într-un alt incident! Agitat şi nervos, artistul a făcut scandal în plină stradă! Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins imagini incredibile! Cântăreţul nu a ţinut cont de nimic.

Agenţia VIP. Cel mai râvnit interpret de muzică populară, relaţie pe ascuns cu o colegă de breaslă? Reacția artistului

acum 3 zile

Cel mai râvnit interpret de muzică populară, relaţie pe ascuns cu o colegă de breaslă? Agenţii VIP îl supun la o provocare inedită.Cântăreţul, faţă în faţă cu cele mai sexy vedete de la noi!

Răi da Buni. Daniela Gyorfi şi Asu, diferențe și asemănări. Ce are unul și nu are altul

acum 3 zile

Daniela Gyorfi şi Asu fac dezvăluiri despre viaţa de familie. Cât de îngăduitoare este mămica Daniela, dar şi cât de mult îşi răsfaţă Asu soţia

Star News. Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr. Artistul și-a pierdut fratele în urmă cu opt ani

acum 3 zile

Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr. După ce tatăl său s-a stins din viaţă, artistul şi-a pierdut şi fratele, în urma unui accident rutier violent. Iar după ce a devenit tată pentru a treia oară, s-a gândit să facă un gest deosebit, în memoria lui.

Acces Direct. What´s UP, în cătușe! Iubita ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că artistul ar fi lovit-o

acum 3 zile

What`s Up a fost dus în cătuşe, la secţia de poliţie, după ce iubita lui ar fi cerut ajutorul poliţiştilor. Tânăra ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că artistul ar fi lovit-o.

Jocul "Continuă fraza" cu Randi

acum 3 zile

Randi participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Randi, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 3 zile

Randi a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Xtra Night Show. Imagini cu What's Up a ajuns în cătuşe! Artistul este acuzat de violență și ultraj

acum 4 zile

What's Up a fost ridicat de oamenii legii de la apartamentul iubitei lui din centrul Capitalei, după un apel la 112. Se pare că o femeie ar fi sunat la 112.

Răi da Buni. What's Up, ridicat de poliție, în cătușe. Artistul ar fi agresat o femeie!

acum 4 zile

Artistul What's Up a fost ridicat de acasă în cătușe de poliție. Din primele informații se pare că artistul ar fi agresat o femeie!

Star News. Adi Minune, jefuit! Tâlharii au acţionat cu cagule pe faţă!

acum 4 zile

Adi Minune, jefuit! Tâlharii au acţionat cu cagule pe faţă! Antena Stars a aflat ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte. Priviți primele declaraţii ale artistului, după incident.

Acces Direct. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, adevărul despre moartea regretatului artist: Cred că a regretat că nu a avut un copil

acum 4 zile

Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier...

Acces Direct. Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri sufocant de dureroase despre sfârşitul regretatului artist!

acum 4 zile

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a...

Randi lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, piesă "Depedent"

acum 4 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", artistul Randi a lansat "Depedent, a două piesă din noul sau proiect muzical, "Sunete Urbane".

Familia lui Mihai Constantinescu a organizat parastasul de 40 de zile

acum 6 zile

Familia lui regretatului artist, Mihai Constantinescu a organizat parastasul de 40 de zile.

Star Matinal. Cum se descurcă Dinu Maxer cu doi copii

acum 7 zile

Dinu Maxer ne-a dezvăluit cum se descurcă acum în rolul de tătic cu doi copii. Artistul are un plan bine pus la punct pentru fiul său. Vedeți despre ce e vorba.

Veşti proaste pentru admiratoarele lui Mark Stam! Cântăreţul este "luat"!

acum 8 zile

Fetelor, avem veşti proaste! Mark Stam este luat! Cine este domnişoara care i-a furat inima cântăreţului, dar şi cum a început povestea lor de iubire!

What's Up revine după ce a renunţat la Instagram! Cum decurge viaţa artistului după divorţ?

acum 8 zile

What's Up revine după ce şi-a şters tot de pe instagram! Artistul vine în platoul Răi da buni însoţit şi cu noutăţi. Ce se întâmplă în viaţa lui Whatsy după mult discutatul divorţ

Star News. Mihai Trăistariu, confesiuni cutremurătoare, în premieră. Artistul recunoaște gesturile rușinoase pe care le-a făcut ca să iasă din faliment

acum 8 zile

Mihai Trăistariu a făcut confesiuni cutremurătoare! Pentru prima dată, artistul recunoaşte gesturile ruşinoase pe care le-a făcut ca să scape de faliment!

Acces Direct. Hevito, de urgenţă la spital! Artistul, căsătorit cu o româncă cu 25 de ani mai mare decât el, a trecut prin momente de groază

acum 11 zile

Momente cumplite pentru Hevito! Vi-l aduceți aminte pe cântărețul dominican, care are o relație cu Dana, o româncă mai mare cu 25 de ani decât el. El 35, ea 60 de ani! Ei bine, artistul Hevito a trecut prin momente de panică! Cântăreţul a fost transportat, de urgență, la spital...

1
2
3
4
5
»