(P) Gata de sala: 6 piese de echipament indispensabile

Publicat pe 11.08.2021 la 06:03 Actualizat pe 12.08.2021 la 13:06

Daca ai luat decizia de a face sport, cu siguranta te gandesti la mentinerea unei vieti sanatoase. In afara de mersul la sala, este recomandat sa mentii o alimentatie echilibrata si sa te hidratezi, pentru un corp de invidiat.

De fiecare data cand mergi la sala, te gandesti care este echipamentul de care ai nevoie, astfel incat sa te bucuri de un antrenament complet, care sa dea roade. Iti prezentam piesele de echipament indispensabile de care ai nevoie pentru sala de fitness, in randurile de mai jos!

Geanta sport

Pentru a lua cu tine toate obiectele utile pentru sala, iti trebuie o geanta de fitness, un accesoriu multifunctional ideal. Totodata, este indicat sa tii cont de cateva aspecte, pentru a achizitiona geanta perfecta pentru sala:

Geanta trebuie sa fie suficient de incapatoare, astfel incat sa iei cu tine echipamentul sportiv, sticla cu apa, prosoapele si produsele necesare de igiena.

O geanta sport practica trebuie sa fie corect compartimentata, astfel incat obiectele personale sa nu stea ingramadite.

Acorda atentie si materialului din care este confectionata geanta. Gasesti numeroase modele trainice din bumbac, nailon sau piele, care se curata usor. Indiferent de material, incearca sa intretii geanta in conditii optime. Nu lasa haine ude sau incaltari in geanta si spala acest accesoriu des, pentru a indeparta bacteriile si mirosurile.

Si designul este important in alegerea unei genti sport. Astfel, te poti bucura de genti pentru fitness in culorile preferate, in forma de dreptunghi sau trapez.

Articole vestimentare

Modul in care te imbraci la sala te ajuta sa realizezi corect exercitiile de fitness. Daca mergi imbracat cu haine sport la sala, in afara de pantalonii, bluza sau bustiera pe care le porti la antrenament, iti trebuie si haine de schimb.

Pentru ca o sa transpiri in timp ce te antrenezi, adauga in geanta sport o pereche de jeansi si un tricou sau un trening in care sa te schimbi atunci cand mergi spre casa.

Pantofi sport

Antrenamentele la sala impun purtarea unor pantofi sport adecvati. Astfel, nu veni incaltat cu aceeasi pantofi de afara, ci ia la tine o pereche de sneakersi adecvati pentru antrenamente. Te poti baza pe o pereche de Nike Air Max 270, extrem de comozi si versatili, care te ajuta sa te antrenezi corect

In functie de exercitiile pe care le efectuezi la sala, gasesti incaltari sport potrivite pentru orice tip de antrenament.

Prosoape

Din geanta de fitness nu trebuie sa lipseasca nici prosoapele, pe care le vei folosi sa te stergi atunci cand transpiri abundent. Se recomanda sa ai la tine un prosop mic, pe care il vei folosi sa-ti stergi fata si unul de dimensiuni mari, util pentru dus.

Opteaza pentru prosoape din materiale naturale si moi, care sa nu-ti irite pielea dupa un antrenament intens la sala.

Recipient cu apa

Hidratarea este esentiala in timpul orelor de antrenament. Indiferent daca mergi la orele de aerobic sau alergi pe banda, trebuie sa bei cat mai multa apa.

Pune in geanta sport si sticla de apa in nuanta preferata si in dimensiunea dorita! Exista numeroase modele de recipiente pentru apa special concepute pentru sala, astfel incat sa te motivezi sa consumi lichide.

Produse de igiena

Daca-ti doresti sa faci dus de indata ce termini exercitiile la sala, asigura-te ca introduci in geanta de antrenament produsele necesare de igiena, precum samponul si gelul de dus.

La fel de util este si antiperspirantul, astfel incat sa parasesti sala de fitness fresh si in forma!

Tine cont de aceste sugestii si bucura-te de antrenamente reusite la sala, care te mentin sanatos.

În articolul

(P) Gata de sala: 6 piese de echipament indispensabile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x