Cautare: 2153 rezultate dupa tagul "sport"

Beneficiile antrenamentului în aer liber

acum 3 zile

Flavius Ursachi, antrenor fitness, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre beneficiile antrenamentului în aer liber.

Înotul, sportul recomandat de specialiști pentru copii

acum 4 zile

Marius Grigore, antrenor de înot, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani despre beneficiile înotului pentru copii.

Ne lăsați la fotbal?

acum 5 zile

Ne lăsați la fotbal?

Senzații tari pe Transfăgărășan

acum 5 zile

Senzații tari pe Transfăgărășan.

Cristina Spătar, secretele unui corp de model: În perioada de carantină am făcut sport, nu am vrut să pun kilograme în plus

acum 8 zile

Cristina Spătar este o artistă consacrată și o mamă împlinită. Interpreta are doi copii cu fostul soț, Alin Ionescu, Albert și Aida.

Exerciții de Pilates – 5 beneficii

acum 9 zile

Pentru a te menține în formă nu e de ajuns să urmezi o dietă, ci trebuie să adopți un stil de viață sănătos și să faci sport. Exercițiile de Pilates au devenit recunoscute pentru efectele lor asupra sănătății fizice și psihice. Iată câteva dintre beneficii. 5...

Autoapărare prin Krav Maga, tehnici de bază

acum 10 zile

Krav Maga este o artă marțială israeliană de autoapărare. Acest sport este potrivit atât pentru bărbați, dar și pentru femei.

Pregătește-ți corpul pentru plajă! Antrenoarea Diana Stejereanu îți arată cum!

acum 11 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un antrenament complet pentru a avea un corp de invidiat la plajă.

Dianesa Preda, cea mai sexy antrenoare de fitness

acum 13 zile

Era pufoasă, dar şi-a pus ambiţia şi a slăbit, şi nu doar că a slăbit acum e plină de pătrăţele şi dă sfaturi tuturor!

Sport de vacanță pentru copii! Cum alegem unul în funcție de vârsta și de temperamentul celui mic

acum 18 zile

Nu știi la ce sport să-ți dai copilul? La Neatza cu Răzvan și Dani afli la ce tip de mișcare să-ți trimiți prichindelul în funcție de vârsta și temperamentul lui.

Se redeschid sălile de fitness! Ce reguli trebuie să respectăm

acum 23 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică regulile pe care trebuie să le respectăm la sala de fitness.

Cea mai sexy mămică, semifinalele. Antrenament la saltea cu Simona Hapciuc, Melania Rosoi și Mădălina Jumuga

acum 24 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Simona Hapciuc, Melania Rosoi și Mădălina Jumuga, candidate la "Cea mai sexy mămică", ne prezintă un antrenament la saltea de lucrat acasă.

Zbor deasupra apei. Flyboard-ul, atracția de pe lacul Snagov

acum 25 zile

Zbor deasupra apei. Doritorii de senzații tari pot face flyboard lacul Snagov.

Tir cu arcul, un sport care se poate practica în deplină siguranță pe timp de pandemie

acum 29 zile

Doru Danileț, antrenor la tir cu arcul, vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre arta de tras cu arcul.

Stadioanele noi atrag și competiții majore

acum 30 zile

Stadioanele noi atrag si competitii uriase! Federatia planuieste sa aduca si Europeanul din 2028 in Romania, pe patru arene din Bucuresti, Craiova si Cluj. Pana atunci, sunt sanse mari ca Romania sa organizeze Europeanul de tineret de peste trei ani. Anul trecut, Ianis si Radu au ajuns pana in...

Când vom avea fotbal pe stadioanele din România

acum 31 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de Ionuţ Stroe - Ministrul Tineretului şi Sportului, ne spune când vom avea fotbal pe stadioanele din România.

Camelia Potec, reguli pentru antrenamente în siguranță

acum 32 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alături de Camelia Potec, ne explica noile reguli pentru antrenamentele din bazine.

Exerciții cu bandă elastică de rezistență pe care trebuie să le faci

acum 32 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, ne prezintă cinci exercitii din aceeasi pozitie cu banda de rezistenta.

S-au rupt boxele la petrecerea unui celebru antrenor de fitness de la noi! Printre vedetele invitate la marele party s-au numărat Raluka, dar şi Oana Marica!

acum 34 zile

Ce frunze de spanac, ce salată, ce chin? Divele noastre au avut ''dezlegare'' la răsfăţ culinar şi distracţie! Antrenorul vedetelor le-a permis pentru o zi, să uite de dietă! Celebrul instructor de fitness Sasha şi-a sărbătorit ziua de naştere şi şi-a răsfăţat invitaţii cu...

Cum se menține în formă frumoasa Monica Orlanda

acum 36 zile

Am aflat secretul uneia dintre cele mai cunoscute fete de oraş. Fostă fată de oraş, de fapt, pentru că acum, a devenit mamă şi s-a aşezat la casa ei. Dar arată mai bine ca niciodată! Cum şi ce face Monica Orlanda pentru a fi, mereu, o apariţie, vedem chiar acum!

1
2
3
4
5
»