Cautare: 1968 rezultate dupa tagul "sport"

Star News. Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit data nunţii

acum 1 zile

Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit data nunţii! Avem detalii de culise despre evenimentul care se anunţă a fi fastuos! Peste 1000 de invitaţi, locaţie exclusivistă şi nume mari din lumea sportului.

"Am/N-am"... cu... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Gimnastul Marian Drăgulescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Neatza cu Răzvan și Dani. Totul despre antrenamentul cu funii. Ce presupune și cât de eficient este

acum 2 zile

Irina Alionte, specialist în industria de fitness, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani ce presupune și cât de eficient este antrenamentul cu funii.

Star Matinal. Interviu exclusiv cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă!

acum 5 zile

Material exclusiv cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă!

Star Matinal. Cornel Dinu, noi probleme de sănătate

acum 5 zile

Cândva a fost un bărbat sprinten şi în putere însă anii bătrâneţii şi problemele de sănătate îşi spun cuvântul. În urmă cu câteva seri, paparazzii l-au surprins pe cel supranumit "Procurorul" în momentul în care intra într-un supermarket pentru a face câteva cumpărături....

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani. Exerciţii pentru interiorul coapselor

acum 6 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru și Amalia Ștefania, ne prezintă un antrenament interiorul coapselor.

Star Matinal. Florin Bratu, un şomer fericit

acum 7 zile

Cine a zis că viaţa de şomer este tristă nu l-a văzut pe Florin Bratu. Chiar dacă a rămas fără postul de antrenor în urmă cu mai bine de o lună, Florin Bratu nu are de ce să se plângă. Departe de agitaţia şi stersul din lumea fotbalului, "Bratone" duce o viaţă liniştită, în...

Răi da Buni. Sport cu Beatrice Olaru. Exercițiile preferate ale campioanei

acum 7 zile

Beatrice Olaru prezintă la Răi da Buni exercițiile ei preferate din sala de fitness.

Star Matinal. Şi-a ratat debutul în Liga Campionilor, dar nu se lasă! Sacrificiile pe care le face Răzvan Marin la Ajax Amsterdam

acum 8 zile

Este unul dintre cei mai scumpi jucători de fotbal de la noi din ţară şi la doar 23 de ani a ajuns la performanţa de a juca pentru Ajax Amsterdam. Răzvan Marin, pentru că despre el este vorba, a spus ce este special la Ajax, faţă de alte cluburi la care a jucat.

Star Matinal. Super interviu cu Anna Lesko! Artista a făcut dezvăluiri în exclusivitate!

acum 8 zile

Vezi aici ce face Anna de arată atât de bine la 40 de ani şi cum se simte cu noua etapă din viaţa ei!

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani. Antrenament pentru o talie mai suplă

acum 8 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru și Amalia Ștefania, ne prezintă un antrenament cu pentru oblici.

Campioanele României de la CSM București, în direct, la Star Matinal

acum 9 zile

Invitate la "Star Matinal", habalistele de la CSM București, alături de antrenorul Adrian Vasile, au explicat succesul lor.

Smiley News. În India, jocul "Măgărușul" se practică cu o văcuță!

acum 9 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant cu o vacă care se joacă "Măgăruşul". Măgăruşul - Un joc foarte distractiv ce constă în pasarea mingii de la un jucător la altul, fără ca...

Neatza cu Răzvan și Dani. Sport și voie bună cu bebelușul în brațe. Babywearing-ul calmează colicii și încurajează un somn odihnitor

acum 12 zile

Vrei ca bebelușul tău să fie fericit și sănătos? Babywearing-ul este sportul care calmează colicii, ameliorează simptomele de reflux gastric și încurajează un somn odihnitor.

Doru şi Alexandra au început ziua făcând sport împreună!

acum 13 zile

Doru şi Alexandra au început ziua făcând sport împreună!

Locul 5 pentru România la Mondialul de Karate WKF

acum 19 zile

Rezultate excelente pentru România, la Campionatul Mondial de Karate WKF pentru cadeţi, juniori şi Under 21, desfăşurat săptămâna trecută în capitala răvăşită de proteste a statului Chile. Doi dintre sportivii români au obţinut locul 5 şi respectiv locul 7, la cea mai importantă...

Handbaliştii campioni de la Dinamo București, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani: Vrem să aducem Barcelona în România

acum 19 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, a aflat de la handbaliştii campioni de la Dinamo București cum se pregătesc de play-off-ul Champions League.

1
2
3
4
5
»