Peste 1.600.000 de telespectatori au fost cu ochii pe transformările de la Antena 1

Publicat pe 19.09.2016 la 10:24 Actualizat pe 19.09.2016 la 16:40

"Te cunosc de undeva!" a fost lider de audienta la orase si in toata tara.

Cea de-a doua ediție a noului sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept câștigător pe Șerban Copoț, cu o transformare în Janis Joplin, a fost, sâmbătă seara, lider de audiență la orașe și în toată țara. Spectaculosul show al transformărilor a adunat în fața micilor ecrane 1.659.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 21.06.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc și a obținut, sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.59 - 23.22), o audiență medie de 7,2 puncte de rating și o cotă de piață de 19,3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,4%. Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului din toată țara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 6,6 puncte de rating și o cotă de piață de 17,6 .

Cea de-a doua seara a transformarilor din cel de-al zecelea sezon a debutat cu un moment memorabil: Marina Voica a urcat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, și a fost aplaudată în picioare de jurați și public deopotrivă.

Transformările serii au fost diverse și surprinzătoare. Nico a imitat-o pe Delia și a cântat îmbrăcată cu rochia artistei piesa “Cine m-a făcut om mare”, iar interpretarea ei le-a făcut să lăcrimeze pe juratele Ozana Barabancea și Andreea Bălan, dar și pe colega ei de la canapeaua concurenților, Amna.

Cea mai buna transformare a serii a fost desemnata cea realizata de Șerban Copoț, care a imitat-o pe inegalabila Janis Joplin.

Dima Trofim s-a transformat, sâmbătă, în rapper-ul american Flo Rida și a făcut o demonstrație de breakdance ce i-a surprins pe toți, în timp ce Dorian Popa a cântat precum Gică Petrescu “Hai să bem un păhărel”, acompaniat de taraful Silvian Voicu, și a dedicat momentul său artistic bunicului său.

După debutul spectaculos în travesti de săptămâna trecută, Lucian Ionescu a avut misiunea să-l aducă la “Te cunosc de undeva!” pe Boy George, pe când Misha a trebuit să se transforme în fascinanta și fandosita Vanessa Paradis.
Amna a urcat pe scenă în travesti ca să-l imite pe irepetabilul James Brown, Adina Răducan a devenit pentru o seară una dintre cele mai vândute artiste tinere ale momentului, Rita Ora, pe când Maria Buză și Pepe au recreat pe scena show-ului atmosfera unui bal al bobocilor, transformați în Megan Trainor și Charlie Puth.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National
Perioada 17 septembrie 2016

În articolul

Peste 1.600.000 de telespectatori au fost cu ochii pe transformările de la Antena 1

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x