Pregateste-ti corpul de plaja! 6 trucuri pentru un trup superb

Publicat pe 25.06.2013 la 10:27 Actualizat pe 25.06.2013 la 11:27

Nu te-ai pregatit din timp pentru expunerea la soare? Nu-i nimic. Exista cateva trucuri pentru infrumusetarea pielii, tonifierea ei si camuflarea zgarieturilor, vanatailor si aspectului de piele de gaina.

Daca ai trecut prin fluctuatii de greutate sau ai dat nastere unui copil, este normal sa-ti apara vergeturi. Poti scapa de ele cu un tratament de microdermabraziune, care indeparteaza primul strat (superficial) al pielii, astfel incat pielea ta sa revine la culoarea uniforma. Totusi, o singura sedinta, programata pe ultima suta de metri, nu o sa faca minuni. De aceea, cauta in farmacii creme foarte abrazive, destinate pentru indepartarea vergeturilor, care imita efectul microdermabraziunii.

Frantuzoiacele sunt cu un pas inaintea tuturor cand vine vorba de tonifiere. Ele se bazeaza pe un masaj special numit "le palpe roule" pentru a obtine silueta pe care si-o doresc. Masajul niveleaza umflaturile cauzate de blocaje, atunci cand sangele nu circula asa cum ar trebui. Maseaza-ti stomacul in sensul invers al acelor de ceasornic, apoi fa acelasi lucru cu spatele si picioarele tale. Gandeste-te la modul in care framanti aluatul - cu cat folosesti mai multa forta, cu atat vei avea rezultate mai bune.

Cercetarile arata ca o combinatie de suplimente cu aminoacizi pot sa ridice nivelul hormonului de crestere din corp. Acesta este responsabil de fermitatea muschilor tai si evolutia lor pe masura ce trec anii si imbatranesti. Cu cat ai nivele mai ridicate de HGH (human growth hormone), cu atat vei avea mai multa putere si tonus.

Excesul de sodiu din corp poate crea "grasimea falsa", acel aspect dizgratios datorat balonarii. Tot ce trebuie sa faci pentru a reveni la forma initiala este sa bei concentrat de merisoare neindulcit. Acesta actioneaza ca un diuretic, eliminand sarea din corp. Pentru a obtine sucul, amesteca 1-2 linguri de concentrat de merisoare cu 470 ml apa. In viitor, incearca sa eviti alimentele procesate si sarate si inlocuieste cocktailurile tropicale cu un pahar, doua de vin rosu. Un alt truc este inlocuirea otetului normal din salate cu un otet facut din cidru de mere.

Scapa de aspectul de piele de gaina - keratosis pilaris (productia excesiva a keratinei in corp care se aduna in jurul foliculelor de par) cu o exfoliere temeinica, urmata de aplicarea unor picaturi de acid glicolic.

Nu in cele din urma, camufleaza venele vizibile, vanataile si celulita cu un autobronzant. Dupa exfoliere, aplica un strat de autobronzant pe tot corpul si inca un strat sub fund, pe lateralele coapselor si pe abdomen.

foto: pinterest.com

În articolul

Pregateste-ti corpul de plaja! 6 trucuri pentru un trup superb

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x