Prințesa Marta Luisa a Norvegiei divorțează după 14 ani de căsnicie: ”Viața nu merge întotdeauna perfect."

Publicat pe 12.08.2016 la 11:35 Actualizat pe 12.08.2016 la 15:21

Într-o declarație emoționantă, prințesa Marta Luisa a Norvegiei a explicat decizia lor de a-și separa drumurile în viată: “nu mai putem face nimic pentru căsnicia noastră”.

Prințesa Marta Luisa a Norvegiei alături de fostul soț Ari Behn

Hepta

Prințesa Marta Luisa, a patra în linie la tronul Norvegiei, a anunțat că a decis să divorțeze de soțul ei, scriitorul Ari Behn după 14 ani de căsnicie, scriu jurnaliștii de la Hello!.

Fiica Regelui Harald al Norvegiei, s-a căsătorit cu Ari Behn într-o ceremonie grandioasă în Trondheim, Norvegia în luna mai a anului 2002.

Într-o declarație emoționantă, prințesa în vârstă de 44 de ani a explicat decizia lor de a-și separa drumurile în viată: “nu mai putem face nimic pentru căsnicia noastră”.

”Viața nu merge întotdeauna perfect. Atât eu cât și Ari am învățat asta…În ultimul timp eram mai mult despărțiți. Am decis să ne încheiem mariajul dar rămânem împreună în viața de părinți.”

a mai explicat Prințesa Marta Luisa a Norvegiei.


"Am încercat tot ce se putea pentru mult timp și tot nu am reușit să ajungem la cum eram înainte, fiindu-ne astfel imposibil să continuam. Ne simțim foarte vinovați pentru că nu mai suntem capabili să creăm un mediu cald și sigur pentru copiii noștri. Speram însă și credem că vom reuși să rămânem prieteni în drumul pe care îl avem în față."

Cei doi au împreună trei fete: Maud Angelica de 13 ani, Leah Isadora de 11 ani și Emma Tallulah de șapte ani, și au anunțat că vor împărții custodia lor.
Declarația oficiala a prințesei Martha Luisa le-a avut în centru pe cele trei fete:

„Ne rugăm și sperăm să avem parte de pace pe parcursul acestui proces delicat. Copiii au nevoie de timp să asimileze situația, să sufere și să se acomodeze cu noua viată, fiecare în felul ei. Suntem până la urmă și noi, doar oameni.”

Regele și Regina Norvegiei au vorbit și ei despre divorțul celor doi, punctând faptul că își doresc să rămână în relații bune cu Ari.

„Sunt multe persoane afectate atunci când un mariaj se termină în divorț. Este dureros și trist atât pentru ei cât și pentru noi, ce din jur. Noi suntem mulțumiți de Ari și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit cu toții împreună ca o familie. Ne dorim să avem în continuare o relație buna cu Ari.”

au declarat altețele regale.

Ari Behn, în vârsta de 43 de ani nu a făcut încă nicio declarație publică despre divorț, însă, se crede că se va stabili în Lommedalen – în nord-vestul capitalei Oslo – aproape de reședința familială, pentru a putea fi aproape de copii și a se implica activ în viețile lor.
Prințesa Marta Luisa și scriitorul Ari Behn au fost văzuți pentru ultima dată împreună în iunie, când își respectau datoria oficială. Ei au fost fotografiați ținându-se de mână în Trondheim, în timpul celebrării jubileului Regelui Harald și al Reginei Sonja.

În articolul

Prințesa Marta Luisa a Norvegiei divorțează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x