Ralph Lauren a angajat primul model cu bust mare

Publicat pe 20.09.2012 la 17:32 Actualizat pe 20.09.2012 la 17:40

Robyn Lawley este modelul care a devenit cumva un fel de supernova in ceea ce priveste industria modei.

Formele ei voluptoase au aparut pe editiile italiene si frantuzesti ale revistei Elle, iar acum a devenit primul model cu forme generoase care a aparut vreodata intr-o campanile Ralph Lauren, dezradacinind ideea ca ceea ce e mare, nu e frumos.

Cunoscut pentru faptul ca isi photoshopeaza modelele astfel incat sunt de nerecunoscut, Ralph Lauren a schimbat foaia, trecand de la modele slabe, anorexice la modele mai plinute, cu forme.

Miss Lawley a semnat un contract cu o agentie de modele la varsta de 16 ani. Ea s-a luptat sa tina pasul cu standardele corozive din industria modei.

Si brandul de lenjerie Boux Avenue a anuntat recent ca Miss Lawley va fi imaginea noii lor campanii, inlocuind modelul Ola Jordan.

“Am oase mari. Mi se spune sa slabesc si sa fac sport. Sunt la dieta tot timpul, iar corpul meu duce o mare batalie, deoarece sunt inalta si mare.”

Cand a pus stop carierei de model pentru a studia in Franta, ea s-a ingrasat putin. “Am renuntat la a fi model… si m-am indragostit din nou de mancare. Am vazut ca modelele cu forme o duc bine si m-am decis ca si eu vreau acelasi lucru.”
Cand a revenit in Australia, ea a mers la o agentie care angaja modele cu forme. Am vazut un model masura 14 (44) pe autobuze si pe panouri in Sydney, mi-am spus: “Avem aceeasi masura si ea e pe autobuz!”

A facut o sedinta foto in costum de baie, iar dupa ce s-a vazut in bikini si-a spus ca arata bine. Acum apare pe coperti pe care titlul este: “Modelul caruia ii place mancarea”, dar spera ca intr-o buna zi masurile sa devina irelevante.

“Nu-mi mai pasa ceea ce cred oamenii”, a spus ea celor de la revista People, spunand ca isi intretine corpul inotand de trei ori pe saptamana atunci cand se afla la New York, acolo unde locuieste impreuna cu iubitul ei, student la drept, Evan Schmidt.

Robyn Lawley are un blog ce se centreaza pe mancare - Robyn Lawley Eats – unde dezvaluie tipsuri in ceea ce priveste mancarea, locurile ei favorite atunci cand iese in oras si fotografii cu mese ce iti lasa gura-apa cu sufleu de ciocolata, torturi si tacos.

“Le spun fetelor inalte ca este de doua ori mai bine sa fii inalta si sa ai forme. Increderea in sine este foarte sexi. Imi iubesc formele. Imi iubesc corpul. Insa a fost un drum lung.”

Sursa foto: Facebook

În articolul

Ralph Lauren a angajat primul model cu bust mare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x