Reguli simple de stil pe care orice femeie ar trebui să le urmeze

Publicat pe 23.11.2017 la 15:23 Actualizat pe 23.11.2017 la 16:16

Regulile de estetică şi stil sunt mereu un ghid pentru ele

Uneori mai puţin înseamnă mai bine. Uneori simplu este ceea ce ai nevoie. Şi din păcate, unele femei greşesc tocmai prin faptul că îşi încarcă ţinuta. Regulile de estetică şi stil sunt mereu un ghid pentru ele. Cu toate acestea, aparte de trenduri, a te îmbraca bine ţine de un gust, adaptat stilului pe care de obicei îl adopţi. Mai cu seamă când vine vorba de rochii de seară, greselile comune se referă la prea mult, prea forţat, la un stil departe de realitatea ta feminină.

Din seria de reguli ce ar trebui să stea la baza alegerilor vestimentare se numără aspecte interesante.

Îmbrăcămintea este o formă de comunicare

Nu subestima ceea ce defineste o ţinută, indiferent despre ce tip este vorba, fie vorba de rochii de seara sau casual, jeans sau stilul office. Ca o exprimare a ceea ce eşti, direct sau indirect, comunici ceva prin ceea ce porţi şi modul în care o faci. Nu degeaba se spune că şi atitudinea este importantă. Aşadar, începe alegerea vestimentaţiilor tocmai de la abordarea ce ţine de ideile transmise, ceea ce doreşti să arăţi, să exprimi despre tine.

Un outfit poate avea un răspuns social

Modul în care cei din jur interpretează prezenţa ta, modul în care te încadrezi în anumite cercuri sociale sunt de asemenea elemente ce ţin şi de outfit-urile adoptate. Dacă te-ai îmbrăcat corespunzător pentru un eveniment, câştigi aprecierea, cum cazurile opuse îţi aduc puncte în minus. Este cât se poate de simplu, însă desigur nu acelaşi lucru îl poţi spune când vine vorba de potrivirile acestea.

O haină potrivită ca mărime este cheia

Poţi avea cele mai în trend ţinute, dar dacă nu ţi se potriveşte ca mărime, imaginea este compromisă. Asta se întâmplă fie dintr-un exces de zel, precum şi pentru că multe din reprezentantele feminine nu îşi acceptă formele, corpul aşa cum este el. Ştiai că cel mai bun accesoriu este de fapt încrederea în sine?

Rochiile de seară

Astfel de sfaturi se aplică la modul general; însă o greşeală la nivel extins este legată de alegerile în mod special în materie de rochii de seară. Astfel de ţinute sunt etichetate din start cu nevoia de strălucire, eleganță şi intensă accesorizare. Nu este tocmai o definiţie corectă, întrucât simplitatea poate fi nota de bază, la care se adaugă un material cu o textură deosebită, aspect suficient pentru a te potrivi perfect în cadrul formal al unui eveniment de seară.

Din acest punct de vedere sunt şi anumite tipologii de maxim interes, cu care parcă nu dai greş niciodată. Spre exemplu, o rochie de linie A este cea care păstrează linia taliei, contrastând între partea mulată de sus cu cea largă la partea de jos. Fie scurtă fie lungă, o astfel de rochie este potrivită pentru orice tip de siluetă.

Toamna aceasta, propunerea de la DyFashion cu privire la o rochie de genul este Fiona, combinaţia de tafta, textură uşor lucioasă, alb şi bordo. Nici broderia nu lipseşte, ci marchează talia, dar se rezumă cu prezenţă doar la această parte.

Rochiile conice sunt pe aceeaşi lungime de undă. Contrar faptului că dispun de o linie strâmtă pe corp, acestea creează o iluzie optică. Distrag atenţia de la talie şi creează un punct admirativ pentru întreaga apariţie. Se potrivesc celor cu şolduri late, de ce nu. Într-o astfel de variantă, rochia Amadi de la DyFashion poate fi încântarea domnişoarelor. Este o apariţie răvăşitoare a unui roşu intens, cu broderie pentru partea de sus, asimetrie în linia taliei şi simplitate la partea fustei.

Când vine vorba de alegerea unei rochii de seară, se aplică acelaşi principiu de echilibru ca şi în alte cazuri. Dacă se optează pentru o lungime scurtă, atunci un decolteu nu este tocmai de preferat şi invers. Dacă există decupaje, renunţaţi la părţi transparente. Dacă paietele sau penele, ceva extravagant înseamnă accesorizarea rochiei, optaţi pentru culori mai liniştite.

Desigur, materialele trebuie să fie şi ele din clasa celor potrivite de seară. Doar vara se recomandă ceva fluid, mătăsuri, în timp ce în sezon rece catifeaua ar putea fi o opţiune. Este şi timpul prilenic pentru aceasta, având în vedere grosimea materialului. În plus, la rare ţinute şi numai cele elegante catifeaua este o opţiune, deci rochiie de seară cu catifea sunt ocazii unice de care puteţi profita.

În articolul

Reguli simple de stil pe care orice femeie ar trebui să le urmeze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x