Remedii naturale pentru sâni mai fermi

Publicat pe 21.01.2014 la 14:34 Actualizat pe 27.01.2014 la 14:52

Contrar anumitot opinii, frumusețea sânilor nu ține doar de mărime. Cele mai multe femei vor să aibă sâni fermi, dar odată cu trecerea timpului ei își pierd din suplețe. Cu toate acestea, deși sânii fermi par a fi o caracteristică a fetelor de 18 ani, există modalități de a le reda frumusețea într-un mod natural.

Contrar anumitot opinii, frumusețea sânilor nu ține doar de mărime. Cele mai multe femei vor să aibă sâni fermi, dar odată cu trecerea timpului ei își pierd din suplețe. Cu toate acestea, deși sânii fermi par a fi o caracteristică a fetelor de 18 ani, există modalități de a le reda frumusețea într-un mod natural.

Dușuri fierbinți și reci

Hidroterapia se folosește de efectele benefice ale apei pentru a îmbunătăți starea de sănătate. O practică populară în hidroterapie este alternarea apei fierbinți cu a celei reci în timpul dușului. Acest lucru crește circulația sangvină cu până la 95 la sută. Cum îți ajută sânii? O circulație crescută stimulează producția de colagen și elastină - proteinele pielii responsabile pentru tonifiere și elasticitate.

Exerciții fizice

Cele mai eficiente exerciții pentru creșterea mărimii și fermității sânilor sunt cele care lucrează musculatura pieptului. Din moment ce sânii în nu conțin mușchii, exercițiile fizice nu îi afectează direct, însă prin tonifierea mușchilor pectorali se obține un efect de ridicare a sânilor.

Flotările - cele mai eficiente

STai pe burtă cu mâinile sub umeri, palmele pe podea. Picioarele se sprijină pe vârfuri. Contractează mușchii abdominali în așa fel încât spatele să fie paralel cu podeaua. Ține capul și gâtul la nivelul coloanei vertebrale. Inhalează pe măsură ce cobori pieptul și cât mai aproape de podea cu putință. Exalează când revii la poziția inițială. Dacă nu ești suficient de puternică pentru flotări, începe cu poziția stând pe genunchi și nu pe burtă. În timp te vei obișnui și îți va crește rezistența.

Evită cremele minune!

Există destul de multe soluții miraculoase pe piață, însă cele mai multe sunt doar o cheltuială inutilă. Nu vei obține sâni mai fermi cu o cremă specială, pentru că ea nu poate modifica tesutul lipsit de tonicitate. Din păcate, soluțiile cele mai eficiente sunt exerciții fizice care îți lucrează mușchii pectorali. Și nici nu te costă nimic!

Foto: hepta.ro


În articolul

Remedii naturale pentru sâni mai fermi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x