Reţetă FĂRĂ COACERE: Încearcă o tartă DELICIOASĂ, cu brânză şi bezea. E gata în CÂTEVA MINUTE
Publicat pe 15.11.2015 la 11:21 Actualizat pe 15.11.2015 la 11:30
Cand va grabiti sau pur si simplu nu aveti chef de framantat si copt crusta pentru tarta, reteta asta va poate salva, cu atat mai mult cu cat rezultatul este un desert delicios, elegant si pe placul tuturor celor pe care i-am imbiat vreodata:
Cand va grabiti sau pur si simplu nu aveti chef de framantat si copt crusta pentru tarta, reteta asta va poate salva, cu atat mai mult cu cat rezultatul este un desert delicios, elegant si pe placul tuturor celor pe care i-am imbiat vreodata:
Ingrediente:
- 250 de grame de biscuiti
- 50 de grame de unt topit
- 4 galbenusuri
- 160 de grame de zahar
- 2 plicuri de zahar vanilat
- 3 linguri cu varf de amidon alimentar (Dr. Oetker)
- 450 ml. de lapte
- 1 lingura rasa de gelatina granulata
- 250 de grame de branza de vaci proaspata, bine stoarsa
- fructe proaspete sau din compot – eu am folosit piersici din compot
- bezea din 4 albusuri + 4 linguri de zahar