Revelion 2013: Mesaje speciale pentru Anul Nou

Publicat pe 22.12.2012 la 18:16 Actualizat pe 31.12.2012 la 12:32

In noaptea dintre ani, lasam in urma trecutul si ne pregatim pentru un nou inceput. Odata cu acesta, vrem sa ii incurajam si pe cei dragi si sa le facem cele mai frumoase urari. Daca esti in pana de idei, inspira-te de mai jos! Iata top 20 SMS-uri clasice, speciale sau in versuri pentru Revelion 2013!

Clasice

1. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

2. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2013 asa cum ni-l dorim!

3. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2013!

4. Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata: omoram amaraciunile si clipele urate si reaprindem iubirea si intelepciunea. Un An Nou Fericit!

5. E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

6. Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruieste-ti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit!

7. Acum, cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug si impliniri.

Speciale

1. Va doresc un 2013 a cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

2. In contul tau nr 2013, la banca “viata”, am depus 365 de zile de fericire, sanatate,dragoste si bucurii!Bucura-te atunci cand il vei goli! La Multi Ani 2013!

3. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

4. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

5. In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

6. In anul care vine imi doresc sa am alaturi numai persoane fericite. Stiu ca dorinta mi se va implini si mai stiu ca meriti sa fii fericit(a). Hai sa ne bucuram impreuna de anul ce vine intr-o atmosfera plina de armonie si iubire! La multi ani!

7. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! Anul care vine sa iti fie numai bine! La multi ani!

Versuri

1. Mult belsug si sanatate sa-ti ofere Noul An

Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

2. Tata bun, mama iubita,

Azi e ziua potrivita,

Sa va spun ce va doresc

Sa v-arat cat va iubesc.

Va doresc intai de toate,

Un an nou cu sanatate,

Voie buna, trai usor,

Bucurie si mult spor.

La multi ani!

3. La multi ani cu veselie,

Sanatate pe vecie,

Casa plina de bucate,

Dragoste pe saturate,

Bani la greu, noroc cu carul,

Ce doriti si sus paharul!

Un An Nou fericit!

4. Un an nou mai fericit,

Cu de toate garnisit,

Sanatate si iubire

Si cu multa fericire!

5. Catelus cu parul cret

Sa ai jeep-ul in cotet

Si o vila cu piscina,

Pe Madonna ca vecina.

O lopata pentru bani,

La anul si La Multi Ani!

6. La multi ani cu sanatate,

Domnul sa va dea de toate:

Poate un strop de fericire,

Poate unul de iubire,

Poate unul de noroc,

Poate toate la un loc!

sursa foto: sarova-bullhotel.com

În articolul

Revelion 2013: Mesaje speciale pentru Anul Nou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x