Celebra creatoare de modă a făcut ANUNȚUL! Rita Mureșan, MAMĂ din nou la 44 de ani

Publicat pe 23.03.2017 la 12:13 Actualizat pe 23.03.2017 la 16:27

Vrea sa-si mareasca familia!

A trecut de 40 de ani, dar cu toate astea, tot își mai dorește să devină mamă din nou! Rita Mureșan plănuiește să-și mărească familia.

La 44 de ani, creatoarea de modă şi fostul topmodel Rita Mureşan trăieşte viaţa intens. După mai multe fluctuaţii de greutate, dintre care cea mai mare a fost în urmă cu doi ani, când a pierdut aproape 60 de kilograme, Rita este mulţumită de aspectul ei.

Acum m-am armonizat cumva”, i-a mărturisit ea Oanei Turcu, într-un interviu relaxat, chiar în bucătăria Ritei, ce va fi difuzat sâmbăta aceasta, de la 22:00, la Antena Stars.

Rita vorbeşte la “Refresh by Oana Turcu” şi de perioada grea pe care a trăit-o după dispariţia mamei sale. “Anul trecut am îmbătrânit 20 de ani. A fost foarte greu!”, a declarat creatoarea de modă. Greu i-a fost şi când a realizat că fiicele sale au crescut atât de mult, încât să plece de acasă:

Am fost aproape penibilă când a plecat Rebeca, am plâns un an şi ceva!”, aşa că întrebată de Oana de ce nu se gândeşte la încă un copil, Rita a răspuns relaxată. “M-am gândit şi încă mă gândesc în continuare la încă un copil, dar încă nu a fost timpul!”.

Despre relaţia cu fetele sale şi ritualurile lor, despre cum e ea ca mama şi la ce a fost nevoită să renunţe de-a lungul timpului, despre cum comunică în continuare cu mama sa şi despre ce decizie uluitoare a luat în ceea ce o priveşte pe aceasta, Rita Mureşan vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

În articolul

Celebra creatoare de modă a făcut ANUNȚUL! Rita Mureșan, MAMĂ din nou la 44 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x