Robert De Niro dă lovitura şi în afaceri! Vezi ce plănuieşte să construiască în inima Londrei

Publicat pe 20.08.2016 la 11:41 Actualizat pe 20.08.2016 la 11:55

Robert de Niro va avea un nou hotel, chiar în inima Londrei.

Actorul Robert De Niro, deţinător a două premii Oscar, a primit aprobarea consiliului Westminster al Londrei pentru a începe construcţia unui hotel-boutique în centrul capitalei Marii Britanii la începutul anului viitor, potrivit contactmusic.com.

Actorul deţine deja hotelul Greenwich din Manhattan, New York, iar pentru noul proiect - Wellington Hotel - care va avea 83 de camere este nevoie să fie demolate şase clădiri de pe străzile Wellington, Tavistock, Burleigh şi Exeter, dintre care trei sunt listate ca monumente istorice - clasa II.

”Londra este unul dintre cele mai fabuloase şi cosmopolite oraşe din lume. Are sens să dezvolţi un hotel care să reprezinte toate astea în zona Covent Garden”, a spus Robert de Niro, în mai, despre planurile sale.

Robert de Niro a afirmat că vrea să aducă un omagiu moştenirii arhitecturale a zonei, aducând ce e mai bun din ce a făcut la New York în Londra.

Hotelul este programat să fie deschis în 2019.

”Aceasta este una dintre cele mai bune scheme pe care le-am luat în considerare pentru Covent Garden. Designul arhitectural este de înaltă calitate şi se va potrivi Covent Garden, amestecând vechiul cu noul. Proiectul ar putea revitaliza o zonă uitată din West End”, a declarat un reprezentant al consiliului.

Robert De Niro, născut pe 17 august 1943, la New York, este actor, regizor şi producător. A jucat în peste o sută de filme, făcându-se remarcat în 1973, în pelicula ”Mean Streets”, regizată de Martin Scorsese. Starul american a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu, cu rolurile interpretate în filmele ”Naşul II”, de Francis Ford Coppola, în 1975, şi ”Taurul furios/ Raging Bull”, de Martin Scorsese, în 1981.

Robert De Niro a făcut parte din distribuţia a două filme recompensate cu trofeul Palme d’Or de la Cannes - ”Taxi Driver”, de Martin Scorsese, în 1976, şi ”Mission”, de Roland Joffé, în 1986.

În articolul

Robert De Niro dă lovitura şi în afaceri! Vezi ce plănuieşte să construiască în inima Londrei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x