Sase pacate ale ingrijirii

Publicat pe 24.08.2010 la 12:59 Actualizat pe 24.08.2010 la 13:09

Sase pacate ale ingrijirii

Frumusetea si ingrijirea merg mana in mana, dar exista excese care, in loc sa ne faca sa stralucim, ne boicoteaza "din interior" eforturile. Specialistii citati de site-ul Glamour enumera cele mai pacatoase greseli pe care le facem cand ne supunem ritualurilor de ingrijire.

1. Bronzarea artificiala. Este o procedura care imbatraneste prematur pielea si creste riscul imbolnavirii de cancer. Mai periculos de atat nici ca se poate.



2. Echipamentul de antrenament. Mersul la sala, jogging-ul sau orice alta forma de miscare practicata constant sunt de aur pentru sanatate si frumusete. Insa echipamentul specific trebuie dezbracat rapid, pentru ca toxinele eliminate in timpul efortului fizic raman "imbibate" in materialul textil si blocheaza porii.



3. Cremele hidratante antiimbatranire. Utilizarea lor trebuie sa inceapa nu odata ce trecem de 35 de ani, ci inainte sa ne apropiem de 30 de ani, iar cea mai buna crema este cea care contine factor de protectie solara.



4. La culcare fara demachiere. Nu exista nici o scuza sa te duci la culcare fara sa elimini urmele de fard de pe fata. Daca esti chiar atat de obosita incat nu mai vezi decat drumul pana in pat, tine la indemana, pe noptiera, cateva servetele demachiante.



5. Curatarea si hidratarea tenului dupa zborul cu avionul. Stiai sau nu, este extrem de importanta. Aerul din avion este extrem de uscat si afecteaza pielea. Servetelele umede te salveaza si de aceasta data, daca n-ai voie sa porti in bagajul de mana o lotiune hidratanta.



6. Alimentatia. Multa apa, fructe si legume din belsug, nici pic de zahar rafinat. Pielea va arata mult mai sanatoasa si plina de prospetime.

Citeste jurnalul.ro

În articolul

Sase pacate ale ingrijirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x